UncategorizedVrolijke vooruitzichten
zomervakantie Cool Clogs

Vrolijke vooruitzichten

Op naar de zomervakantie

Zomervakantie! Van 9 t/m 27 augustus hang ik mijn coole klompen even aan de kant. Tijd om op mijn sneakers te genieten van wat extra vrije tijd en mijn gezin. Heerlijk musea bezoeken, rondsnuffelen op brocante markten, rijden in mijn kevertje, extra veel spelen met puppy Guus; kortom genoeg leuke dingen te doen.

Tijdens vakantie toch bereikbaar

Een reactie op je mail of telefoontje zal tijdens de vakantie wat langer duren. Dat betekent niet dat lopende projecten niet door kunnen gaan, maar dat er iets meer tijd overheen gaat voordat zaken geregeld zijn. 

Na de zomervakantie

De vooruitzichten na de zomervakantie stemmen mij erg vrolijk. Letterlijk en figuurlijk! Per 1 september ga ik het team van Vrolijk Online in Berlicum versterken. Daar heb ik enorm veel zin in! 

Er is meer vrolijks te melden

Maar er is meer! De IGC Premium campagne voor ASW wordt weer opgepakt, de verkoop van nieuwbouwplan Berk&Hout gaat van start, ik ga werken aan de voorbereidingen voor de presentatie van Pool Sound Absorbers tijdens de Zwembad Branche Dag, de online zichtbaarheid campagnes van MetroXL, Lifeness Coaching en De Vaan Administratie lopen door, de webshop van Jeeke wordt gelanceerd, de nieuwe site van Edelsmid Marita van Oorschot gaat live, de storyboards van HVD worden omgezet naar whiteboard animaties en dan is er nog de kick-off van de verkiezingscampagne van de nieuwe lokale politieke partij ‘Samen Waalwijk’. Genoeg te doen dus tot het einde van het jaar!

Fijne vakantie allemaal!

Nog een weekje hard doorwerken en dan ga ik genieten van ‘niks moet, alles mag’. Kan jouw project echt niet wachten en heb je mij dringend nodig? Dan weet je mij te vinden! Voor nu wil ik je alvast een heeeeeeeeele fijne vakantie toewensen! Geniet, net als ik, van je vrije tijd. Doe inspiratie op. Doe het eens iets anders dan anders. Lach eens onbeschoft hard en draai keihard jouw favoriete muziek. Daar krijg je energie van!

Liefs en tot snel weer,
Mirella van Daelen

Geef een reactie