Merry XMas

Merry XMAS

Via deze weg wil ik iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023 toewensen! Bedankt voor je vertrouwen in onze samenwerking afgelopen jaar en zin in de voortzetting van onze samenwerking in het nieuwe jaar.

Donatie Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Geen dure dankjewel cadeaus voor mijn klanten maar een donatie aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Dat is mijn kleine bescheiden bijdrage in de strijd tegen kanker. 

Cool Clogs gesloten

Tussen kerst en oud & nieuw geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden. Van dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december is Cool Clogs gesloten. En ook is er een vakantie gepland van maandag 30 januari 2023 t/m vrijdag 3 februari 2023. Zijn er dringende zaken, die echt niet kunnen wachten, dan ben ik bereikbaar via mail of What’s app.