Mirella van Daelen

Aangenaam kennis te maken, ik ben Mirella van Daelen
CCC @CoolClogs (Commited – Creative – Colourful)

Cool Clogs is een nuchtere no-nonsense versie van een reclamebureau. Wat we verkopen? Creatieve communicatie met een frisse kijk op de inzet van reclame-instrumenten.

Uniek aan Cool Clogs is dat de klant aan kan geven op welke wijze de samenwerking wordt aangegaan:
–  uitvoering van het complete project (van uitwerking campagne tot en met de oplevering)
–  alleen de projectorganisatie (Cool Clogs werkt, vanuit de opgestelde strategie, samen met uw vaste leveranciers)
–  Cool Clogs verzorgt een deel van het project: denk aan het schrijven van teksten, bedenken en uitwerken concepten, ontwerpen van een logo en huisstijl, etc.
Natuurlijk kunt U ook bij Cool Clogs terecht wanneer u tijdelijk een MarCom adviseur (intern) nodig heeft voor uw project!

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Cool Clogs dan kiest u voor ervaring, betrokkenheid en enthousiasme. Elk project wordt opgepakt en bekeken vanuit het oogpunt van uw klant. Cool Clogs vindt snel de juiste tonatie van uw boodschap en creëert de juiste beleving in uw campagne.

Vol enthousiasme ga ik op zoek naar de kern van uw ambities. Op zoek naar de passie achter het bedrijf, het product of de aangeboden dienst. Dat is namelijk wat ervoor zorgt dat het juiste gevoel kan worden geïmplementeerd in een campagne. Een campagne die als inspiratie dient voor uw doelgroep en hen overtuigt met u in zee te gaan!

Ik ga graag met u aan tafel om van gedachten te wisselen over de inspiratiebron die uw bedrijf voor uw klanten zou kunnen zijn. Wanneer spreken we af?

Mirella van Daelen