Acoustiwall nieuwe productsite MetroXL

PIN

Cool Clogs is al jaren verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van MetroXL in Waalwijk. MetroXL brengt beleving in beeld en is gespecialiseerd in interieur signing & graphics voor de professionele markt.

MetroXL onderscheidt zich door haar professionele aanpak, het eigen montageteam en het meedenken met de klanten. Oplossingen worden op maat aangeboden en daar waar standaard producten geen uitkomst bieden ontwikkelt MetroXL zelfs eigen producten.

Zo is ook Acoustiwall ontstaan, vanuit de groeiende vraag naar visueel aantrekkelijke akoestisch dempende muur decoratie kan MetroXL inmiddels een complete productlijn aan bieden aan haar klanten.

Overzicht acoustiwall systemen:

Cool Clogs zette binnen het bestaande stramien een compleet nieuwe website op, schreef hiervoor de teksten een vulde de site met content. Op dit moment wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de vindbaarheid door het checken van de analytische data, het vullen van Yoast en verbeteren/aanvullen van de teksten. Ook worden er regelmatig nieuwe projecten toegevoegd aan deze site.

Laat Cool Clogs ook uw marketing en communicatie afdeling zijn! Het brengt structuur en voortgang in uw marketing activiteiten en maakt uw bedrijf en/of producten beter zichtbaar in de markt. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!