Bouwbord nieuwbouwproject Berk&Hout geplaatst

PIN berkenhout bouwbord ontwerp nieuwbouw

Bouwbord nieuwbouwproject Berk&Hout
Half november werd het bouwbord van nieuwbouwproject Berk&Hout aan de Udenhoutseweg aan de rand van Udenhout geplaatst. Nieuwbouwproject Berk&Hout is bijzonder en biedt ruimte aan het echte buitenleven. De modderige voetjes trekken de aandacht en geven direct het juiste gevoel weer. Logo, styling en vormgeving van dit bouwbord en alle overige items door Cool Clogs – Creatieve Communicatie.

Over nieuwbouwproject Berk&Hout
Op deze landerije worden 74 moderne woningen gerealiseerd, verdeeld over drie boerenerven. Elk erf bestaat uit een hoofdhuis (meerdere woningen) én schuren/hoeves (woonblokken). De erven liggen wat hoger dan het landschap en per erf is er samenhang in architectuur, overgangen, erfafscheidingen en kleur- en materiaalgebruik.

Woningen met respect voor omgeving
De woningen zijn vormgegeven met respect voor de omgeving. Voor de dorpen herkenbare elementen zoals een mansardekap op het hoofdhuis en woonblokken met wolfseind en afhang zorgen ervoor dat Berk&Hout een perfecte thuis in de landerije wordt.

Ruimte voor iedereen
Berk&Hout is ontwikkeld vanuit co-creatie met als doel het vormen van een buurtschap waar je een plek kan vinden die aansluit op de wensen en behoeften van elke levensfase. Ben je jong of oud, fit of iets minder mobiel, kun je de helpende hand bieden of heb je hulp nodig? In Berk&Hout is er ruimte voor iedereen!

Verwachte start verkoop
De verwachtte start verkoop van dit project is in de zomer van 2021. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de website: www.berkenhout.nl.

Promotie nieuwbouwproject
Ben je als projectontwikkelaar op zoek naar een partij die met een frisse blik jouw nieuwbouwproject in de markt zet? Neem dan eens contact op met Cool Clogs en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Velen gingen u al voor!