Circuit Zandvoort op pole position met IDIS VMS

PIN

Op 30 augustus bezocht ik Circuit Zandvoort namens IDIS. Eén van de marketing strategieën bij IDIS is namelijk dat we de eindgebruiker zelf laten vertellen over hun ervaring met IDIS, en dan bedoelen we niet alleen de producten en het systeem maar ook de samenwerking, het advies en de technische kennis! Ik breng daarvoor een bezoek aan de eindgebruiker van het IDIS systeem en interview de projectleider ter plaatse. Aan de hand van dit gesprek wordt een case uitgewerkt waarin we heel open en eerlijk de ervaring van de klant delen.

En deze keer mocht ik naar Zandvoort, samen met IDIS collega’s Joris Schoot en The Freericks. Het is een plek waar het gonst, waar spanning in de lucht hangt, waar enorm hard wordt gewerkt zodat alles klaar is voor het grote Formule 1 evenement dat daar in mei 2020 neer zal plaatsvinden.

In de track controle room, een plek waar je normaal gesproken niet mag komen, zie ik met eigen ogen hoe IDIS Solution Suite (VMS) inmiddels dagelijks wordt gebruikt. Super gebruiksvriendelijk en een verbetering die ervoor heeft gezorgd dat Circuit Zandvoort onafhankelijk kan opereren.

Lees de Circuit Zandvoort case.

Bent u ook op zoek naar een bedrijf die voor u een project om kan zetten in een case, of die met u meedenkt op strategisch niveau, die zorgt dat uw marketing structureel wordt ingevuld en uitgevoerd. Neem dan contact op met Cool Clogs en informeer naar de mogelijkheden!