Cool Clogs schrijft IDIS Plopsaland case

PIN

Cool Clogs brengt voor IDIS Nederland en IDIS Belgium referentieprojecten in kaart. Halverwege 2017 reisde Cool Clogs af naar Plopsaland De Panne in België. Namens IDIS Nederland en IDIS Belgium, waar Cool Clogs de marketing en communicatie voor verzorgt, was daar een afspraak gepland met de ICT-manager. Het doel van deze afspraak was het uitwerken van een case over het nieuwe CCTV-systeem (camera-observatie)  van het merk IDIS dat was geplaatst.

Tijdens een interview is er gesproken over de uitdagingen die er waren voor Plopsaland, over de oplossingen, resultaten en het belangrijkste of zij tevreden zijn met het IDIS observatie-systeem. Zelfs na afloop van het interview werden we enthousiast rondgeleid door het park waar nogmaals werd benadrukt hoe blij Plopsaland is met de totaaloplossing van IDIS.

Het duurde even voordat er een akkoord was voor alle stukken maar eind 2017 volgde de go zonder enige aanpassing. Eind januari 2018 werd de Plopsaland case door IDIS Nederland en IDIS Belgium gepubliceerd. Benieuwd naar het verhaal?

Lees het online op de site van IDIS of bekijk de digitale nieuwsbrief van IDIS.

Zou u ook graag, net als IDIS, referentieprojecten in kaart willen brengen. Schakel dan Cool Clogs in! Van het regelen van de afspraak, het interview, de fotografie, het uitwerken van de teksten, het vragen om de goedkeuring en het plaatsen van het verhaal op uw online media, Cool Clogs zorgt dat het geregeld wordt. Heel professioneel en vol enthousiasme!

Bekijk ook het filmpje voorafgaand aan het bezoek aan Plopsaland: