Cool Clogs wenst u fijne feestdagen toe!

Het jaar zit er weer bijna op. Het was een succesvol jaar met veel leuke en bijzondere projecten.

TextielMuseum | TextielLab
Zo stonden maart en april in het teken van het vergaren van zoveel mogelijk stemmen voor het TextielMuseum | TextielLab in Tilburg. Het doel? Het binnenhalen van de Museumprijs 2017. Dit lukte én hoe…. Met de meeste stemmen ooit won het museum deze prestigieuze prijs en € 100.000,-.

 

 

 

 

MetroXL – signing voor de professionele markt

In 2017 was Cool Clogs ook verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van MetroXL in Waalwijk. Met een gestructureerde werkwijze is gewerkt aan de vindbaarheid van de site, projecten zijn in kaart gebracht, nieuwsbrieven verstuurd en berichten doorgeplaatst op de verschillende social media kanalen. Prachtige projecten zijn hierdoor binnen gehaald waaronder project bol.com. MetroXL plaatste hier een visual van meer dan 400m2 in de nieuwe logistieke hal. Dat is toch wel erg bijzonder!

 

 

 

50 jaar De Rooi Pannen

De maanden september en oktober stonden in het teken van het 50-jarig bestaan van De Rooi Pannen. Zoveel mogelijk oud-leerlingen werden benaderd en uitgenodigd dit feest samen met De Rooi Pannen te vieren tijdens de reünie. Ondanks de korte tijdspanne lukte het toch zo’n 3.500 mensen op de been te krijgen. Wat een succes!

 

 

 

 

 

IDIS Nederland | IDIS Belgium

Voor het derde jaar op rij verzorgde Cool Clogs de marketing & communicatie van IDIS Nederland. Het regelen van beurzen, brochures en het onderhouden van de website(s) is zomaar een greep uit de werkzaamheden bij dit prachtige bedrijf in Dongen.

Ik bezocht ook diverse eindgebruikers en verwerkte hun enthousiaste verhaal in een case. Dat is niet alleen enorm leuk maar ook erg effectief. Deze verhalen gaan echt de hele wereld over! Cool toch?!

 


Who to Watch 2017

In oktober wordt Cool Clogs genomineerd voor Who to Watch 2017 en geplaatst op de considerationlijst New Kid on the Block 2018 door Fonk Magazine.
Zo trots!

 

 


Lokale initiatieven
Trots is Cool Clogs ook op de verschillende lokale initiatieven, die veelal tot stand komen door de inzet van enkel vrijwilligers. Cool Clogs draagt graag haar steentje bij aan bijvoorbeeld Trekkertrek Kaatsheuvel, Stichting RebelRun en de regionale Dierenambulance.


Cool Clogs geeft nog meer…

Elk jaar eindigt voor Cool Clogs met een schenking aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, met in mijn gedachte de familieleden die er deze feestdagen niet meer bij kunnen zijn…

 

 

 

Bedankt!
Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen, ik wens u alle goeds toe voor de komende jaren en hoop u volgend jaar ook weer van dienst te mogen zijn. Geniet deze kerst extra van het samenzijn met uw familie en besef hoe bijzonder dit is!

Enjoy!

Mirella van Daelen
Cool Clogs – Creatieve Communicatie –