Eerste IDIS Kennissessie groot succes!

PIN

Cool Clogs verzorgt de marketing en communicatie bij IDIS Nederland BV, een toonaangevend bedrijf in camera-observatie oplossingen. Op 6 februari organiseerde IDIS de eerste IDIS Kennissessie met als thema:

Cameraobservatie en wetgeving in balans?

Professionals in de beveiligingsbranche krijgen veel vragen over de privacywetgeving. Wat mag wel en wat mag niet? Waar moet op worden gelet? Hoe worden gegevens verwerkt en wie is er verantwoordelijk voor de opslag van de beelden? Zijn camerabeelden persoonsgegevens?

Het organiseren van een kennissessie bleek een schot in de roos. Het succes begon al bij het grote aantal aanmeldingen waardoor we op het laatste moment uit moesten wijken naar een andere locatie. Dit werd Louwman’s Toyota World in Raamsdonksveer, een bijzondere plek waar ook een IDIS totaaloplossing is geïnstalleerd.

Gastspreker Mr. Drs. Jeroen Terstegge, een autoriteit op het gebied van privacywetgeving, gaf algemene uitleg over deze complexe regelgeving. Vervolgens werden er een aantal practical cases doorgenomen. Wat mag wel en wat mag niet? De deelnemers hadden veel vragen waardoor er ook veel interactie was.

De privacywetgeving in combinatie met camera-observatie brengt uitdagingen met zich mee. Uitdagingen waar IDIS in haar basistechniek vaak al voor een groot deel invulling aan kan geven. Denk hierbij aan het geven van bepaalde rechten aan bepaalde personen, het instellen van de standaard bewaartermijn, bewaren van logfiles, etc. IDIS productmanager Joris Schoot gaf hier met zijn IDIS Privacy Technologies uitgebreid informatie over.

Cool Clogs was erg trots haar bijdrage te mogen leveren aan deze zeer succesvolle dag. Een dag waarop veel duidelijk is geworden voor de deelnemers, die liet zien dat er nog wel wat werk aan de winkel is, die erg enthousiast is ontvangen en waarop we IDIS vanuit vaktechniek, innovatie en als no-nonsense samenwerkingspartner hebben kunnen profileren!

Zou u ook graag een kennisevenement willen organiseren maar weet u niet waar te beginnen? Of bent u op zoek naar een partij die (intern) invulling geeft aan uw marketing en communicatie? Neem dan contact op met Cool Clogs, zodat ook uw evenement een groot succes wordt en uw bedrijf op de juiste wijze op de kaart wordt gezet!