Flyer challenge Ready Set Go

PIN Flyer Accept the challenge

Cool Clogs bedacht voor Sportschool Ready Set Go een manier om een bredere doelgroep te bereiken. Een nieuwe insteek waarbij Ready Set Go mensen uitdaagt een challenge aan te gaan. Eind 2017 was de try-out van de eerste challenge, het animo om deel te nemen was enorm. Naast de bestaande leden, meldden ook veel nieuwe mensen zich aan voor de challenge.

‘Accept the Challenge’  is een programma van 4 tot 6 weken dat 3x per jaar ingezet wordt. De lessen zijn een combinatie van krachttraining en high intensity training. Dit om een maximaal trainingsresultaat te halen in een kortere tijd.

‘Accept the challenge’ biedt vaste leden een nieuwe input in hun normale trainingsschema en voor nieuwe leden is het de ultieme manier om betrokken te raken bij de sportschool. Half januari 2018 start de nieuwe challenge: ‘BEAT YOUR EXCUSES!’

Cool Clogs begeleidde de fotoshoot en maakte het ontwerp voor de flyer. Deze flyer zal in de regio huis-aan-huis worden verspreid en daarnaast wordt er nog een Facebook ad campagne ingezet om de challenge te promoten.

Na het succes van de try-out zijn de verwachtingen voor het aantal deelnemers aan deze challenge hooggespannen. Start direct en maak werk van je goede voornemens. Zet je excuses aan de kant en geef je op voor dit high-intensity trainingsprogramma van 4 weken.

Maak kennis met de sportschool waar ze oprecht betrokken zijn en aandacht voor je hebben: Sportschool Ready Set Go! Meer info op: www.ready-set-go.nl

PS Heeft u binnenkort een actie, een product of een dienst welke extra gepromoot moet worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs via 0146 – 854 447 of per mail mirella@www.coolclogs.nl.