IDIS sponsor World Cup Wheelchair Fencing 2019

PIN

Cool Clogs schreef als ghostwriter de blogs over hoe IDIS sponsor werd van de IWAS Wheelchair Fencing World Cup in Amsterdam 14 – 17 november 2019.

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om, zeker op maatschappelijk vlak, een statement te maken. IDIS koos ervoor invulling te geven aan MVO door het anders te doen. It’s not the same. It’s IDIS. #IDISbetterworld

Een bijzondere ontmoeting met Elke van Achterberg vormde de aanleiding voor de keuze voor de sponsoring van de IWAS Wheelchair Fencing World Cup 2019 in Amsterdam. Cool Clogs schreef als ghostwriter een aantal blogs namens Carlo Kuijer, directeur van IDIS Nederland, waarin hij vertelt over deze bijzondere keuze.

Het was erg bijzonder om half november de World Cup te bezoeken en in samenwerking met IDIS een bijdrage te hebben mogen leveren aan een wereldkampioenschap van een sport die in Nederland niet erg bekend is; rolstoelschermen.

Lees de blogs:

Blog 1: De ontmoeting met Elke – een schermtalent met een beenprothese

Blog 2: Hoe kan IDIS bijdragen aan het bijzondere verhaal van Elke?

Blog 3: Wat heeft IDIS met meer dan 200 rolstoelschermers uit meer dan 30 landen?

Blog 4: Het zit erop! En wat was het indrukwekkend!

Zou je ook graag blogs posten op je site en je social media kanalen, maar vind je het lastig om de dingen op de juiste manier onder woorden te brengen? Denk er dan eens aan om een ghostwriter in te schakelen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs en informeer naar de mogelijkheden!