Lifeness Coaching website nu ook online

PIN

Website Lifeness coaching online: www.lifenesscoaching.nl! In 2017 werkte Cool Clogs een profileringsplan uit voor het nieuwe coachingsbedrijf van André van Wijlen. Er werd een naam bedacht, een logo en huisstijl ontwikkeld en uiteindelijk volgde in 2018 de oplevering van de website. Het is een overzichtelijke en duidelijke website geworden.

Uniek aan Lifeness Coaching is de werkwijze. Er wordt niet alleen advies gegeven en een plan van aanpak opgesteld. Nee, Lifeness gaat een stap verder, de Lifeness coach gaat samen met u aan de slag zodat het geleerde ook in de praktijk kan worden gebracht. Dat is de namelijk de enige manier om echte verandering in beweging te brengen.

De teksten op de site zijn geschreven vanuit herkenbare situaties. Situaties waar iemand iets mee moet maar niet weet hoe!

Herkent u dit ook? Elke dag opnieuw krijgt u niet de dingen gedaan die u had willen (moeten) doen. U heeft het gevoel dat u het enorm druk heeft en u wordt continu gestoord in uw werk door dingen die u overkomen. U gaat steeds verder achterlopen met uw werk en dat terwijl de deadlines dichterbij komen. U kunt hierdoor niet meer voldoen aan de verwachtingen van uw klanten, uw personeel en uzelf. U raakt hierdoor gefrustreerd.

U voelt dat de balans tussen zakelijk en privé steeds verder verstoord raakt. U denkt vaak: “Had ik maar 2 weken ongestoord de tijd om mijn achterstanden weg te werken”. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Heeft u het gevoel vast te zitten, wordt u geleefd door de waan van de dag en weet u niet hoe dit te veranderen? Dan is het NU tijd om te investeren in uzelf en uw bedrijf. Doorbreek die cirkel!

Zoekt u een praktisch ingestelde coach die daadwerkelijk resultaat bereikt, die samen met u aan de slag gaat? Neem dan contact op met Lifeness Coaching voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Bent u op zoek naar een praktisch ingestelde samenwerkingspartij die samen met u het perfecte gezicht geeft aan uw bedrijf in de vorm van een logo, huisstijl en/of website? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs!