Logo en uitnodiging Gemeente Loon op Zand beleeft!

PIN

In 2014 organiseerde de Gemeente Loon op Zand voor de eerste keer Loon op Zand beleeft. De tweede editie vond plaats in 2017. Het voornemen van de gemeente om hierover meer te gaan communiceren naar inwoners en organisaties heeft hen doen besluiten een beeldmerk te laten ontwikkelen voor dit evenement. Een beeldmerk dat moet aansluiten bij de huisstijl van de gemeente en zowel voor drukwerk als voor webtoepassingen te gebruiken is.

Cool Clogs ontwikkelde een beeldmerk waarbij het feestelijke karakter en de inzet van vele vrijwilligers naar voren komt. Vele handen die samen veel voor elkaar krijgen, die samen feestvieren en die elkaar ontmoeten. Handen in 4 verschillende kleuren, één kleur voor elk onderdeel van Loon op Zand beleeft. In frisse kleuren die passen bij de huisstijl van de gemeente.

Loon op Zand beleeft is vanaf 2017 een tweejaarlijks evenement georganiseerd in samenwerking met het bedrijfsleven en verenigingen. Een inspirerend evenement ook, daarom zet de gemeente bijzondere initiatieven in de schijnwerpers. Tijdens Loon op Zand beleeft worden de volgende awards uitgereikt: sporter, vrijwilliger, cultuur en ondernemer. Loon op Zand beleeft is voor mensen die zich al inzetten voor onze maatschappij en om elkaar te ontmoeten. Een informele (feestelijke) ontmoetingsavond.

Cool Clogs werd door Gemeente Loon op Zand gevraagd voor de ontwikkeling van het beeldmerk (geschikt voor drukwerk en webtoepassingen), het ontwerp van de uitnodiging en het drukwerk, e-mail en web klaarmaken maken van de uitnodiging.

De gemeente was zeer enthousiast over het werk van Cool Clogs. ‘Leuk!, Gezellig en verwachtingsvol” waren een paar van de reacties. Naast de helpende handen zag men er ook ‘feestende’ handen in. Wat ook past bij het beleven. En het ook past bij de oproep om te nomineren: je hand opsteken om aan de beurt te komen, of iemand anders aan de beurt te laten komen; laten opvallen tussen de ‘menigte/massa’, aldus Petra van Tilborg – De Rooij van de Gemeente Loon op Zand.

De insteek die Cool Clogs maakte was dus een schot in de roos, daarnaast was het een fijne samenwerking waaruit hopelijk meerdere projecten voor de Gemeente Loon op Zand voort zullen komen.

Organiseert u binnenkort een evenement en zou u dit graag op een goede manier in beeld brengen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0146 – 854 447 of per mail mirella@www.coolclogs.nl.