Logo, huisstijl en website voor See Your Life Spiegelcoaching

PIN

Cool Clogs geeft gezicht aan See Your Life Spiegelcoaching! Cool Clogs ontwikkelde een logo, visite/afsprakenkaartje, schreef de teksten voor de website en bouwde een site compleet met afsprakenmodule voor See Your Life Spiegelcoaching.

De styling reflecteert de visie van het bedrijf tot in de puntjes. In het logo is een mandala met basisvormen verwerkt (cirkels, driehoeken en vierkanten), de mandala staat in een spreekballon. Iedereen ziet iets anders in de mandala, dit geeft ook weer waar See Your Life Coaching voor staat. Een bijzondere vorm van spiegelcoaching die je na laat denken over hoe je over jezelf denkt en hoe je jezelf presenteert aan de buitenwereld. Klopt dit wel met de werkelijkheid?

See Your Life Spiegelcoaching werkt het liefst met dieren omdat zij geen vooroordeel hebben. Een dier reageert niet op jouw buitenkant. Vanuit zijn pure natuur reageert deze op jouw binnenkant. Jij wordt echt gezien! See Your Life Spiegelcoaching helpt jou de ontstane gedragspatronen ontdekken om ze vervolgens te doorbreken en te herstellen. Door hierover in gesprek te gaan.

See Your Life is een professionele praktijk, dit diende alle instrumenten ook uit te stralen. Geen wollige, zweverige teksten maar duidelijke uitleg van de methodes, mogelijkheden en werking.

De subtitel van het logo omschrijft in 1 zin waar het om draait in deze unieke praktijk: “Wanneer dierenhart, mensenhart opent.

Bekijk de site:

Hannah van den Berg (spiegelcoach See Your Life):

Cool Clogs heeft mijn visie voor See Your Life Spiegelcoaching perfect weten te vangen. De samenwerking was intensief en Mirella wist de juiste vertaling te maken naar tekst en beeld. Echt heel bijzonder. Ik vond het een hele ervaring om samen te mogen werken met Cool Clogs. Ik kan het echt iedereen aanraden! Het is niet alleen heel mooi maar ook echt heel goed geworden.

Bent u net als See Your Life Spiegelcoaching op zoek naar een bedrijf die uw ideeën creatief om kan zetten in beeld en tekst? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs om de mogelijkheden te bespreken: bel 0416 – 854 447 of mail naar mirella@coolclogs.nl.