Magic-e een magisch project

PIN Nieuwe site Magic-e, logo en huisstijl door Cool Clogs

In Coronatijd leverde Cool Clogs de nieuwe site van Magic-e op. Een magisch goochelaar en ballonkunstenaar die zijn vak tot in de puntjes (of sterretjes?) verstaat.

Het project startte met de ontwikkeling van een nieuw logo voor Magic-e en zijn shows. Wanneer je Magic-e kent dan weet je dat hij bruist van de energie en enthousiasme. Hij lacht eigenlijk altijd maar kan ook serieus zijn. Voordat je het weet heeft hij je alweer voor de gek gehouden. En deze persoonlijkheid moest Cool Clogs vangen in een logo. Niet de standaard chique zwarte, oeh wat is het toch spannend en onheilspellend styling, maar een unieke kleurrijke invulling passend bij zijn imago. Professioneel, origineel, magisch, fris, anders en onvergetelijk. Dat waren de kernwaarden waarmee we aan de slag zijn gegaan.

Het resulteerde in dit kleurrijke logo, met daarin een regenboog aan kleuren in een betoverend en sprankelend jasje:

En natuurlijk kregen ook de magische shows een nieuw gestyld logo, passend bij het Magic-e concept:

Als konijn uit de hoge hoed werd er ook nog een magische Santa tevoorschijn getoverd:

Met de nieuwe logo’s werd een site gebouwd die precies laat zien waar Magic-e voor staat, welke shows er zijn en natuurlijk hoe je hem kunt boeken. Check www.magic-e.nl en laat u betoveren. En bent u nog op zoek naar een unieke manier om uw kerst magisch kan maken, vraag dan of Magic Santa langs kan komen. Het wordt gegarandeerd onvergetelijk!

Al met al een project om vrolijk van te worden. Cool Clogs gaf Magic-e een nieuw gezicht, schreef de teksten voor de site en bouwde de website. Die vanaf nu verrassend eenvoudig door de goochelaar zelf bijgehouden kan worden!

Ook op zoek naar een partner die uw bedrijf een duidelijk herkenbaar en uniek imago kan geven? Neem dan contact op met Cool Clogs – Creatieve Communicatie (bel 0416 854 447 of mail naar mirella@coolclogs.nl).