Meer leads met content

PIN

Dagelijks werk ik bij Cool Clogs aan het verbeteren van de online zichtbaarheid van mijn klanten. De inzet van content is namelijk een hele slimme manier om een bedrijf beter online op te laten vallen.

Meer leads met content

De ervaring die ik daarin heb opgedaan, de do’s en dont’s die ik heb geleerd en alles wat komt kijken bij het inzetten van content als marketingtool ben ik nu aan het verwerken in een online cursus. Zodat nog meer ondernemers dit gratis middel in kunnen zetten om meer leads te creëren.

van content naar leads slimme content inzetten hoe maak je content

Uitdagingen op het gebied van content

Inmiddels is er een onderzoek verricht om erachter te komen waar veel ondernemers mee worstelen. Ik heb hen gevraagd naar de grootste uitdaging op het gebied van het inzetten van content. Daarbij werden een 3-tal zaken veel genoemd:

  • niet genoeg know-how hoe online content kan bijdragen aan vindbaarheid en zichtbaarheid
  • geen tijd
  • niet weten waarover content te maken

Als introductie ben ik nu een gratis online cursus aan het opzetten waarbij ik in ga op deze 3 uitdagingen. Ik wil voorkomen dat ondernemers zo maar lukraak content blijven posten zonder dat het hen wat oplevert. Zo zonde!

Na deelname aan de gratis online cursus:

  1. hoe je content in kunt zetten als een gratis middel is voor meer leads
  2. kun je jouw online content omzetten in verbetering van je vindbaarheid en zichtbaarheid
  3. weet je waarom je er wel tijd voor vrij moet maken (no more excuses!!)
  4. weet je waarover je content moet posten en waar je op moet letten

Slimme content

Ik noem dit zelf het inzetten van ‘slimme content’. Het is content die voor jou werkt en je daadwerkelijk iets oplevert. Wil je ook meer impact maken met je content? Meld je aan voor deze GRATIS online training via contentcaching.coolclogs.nl

Zorg dat je erbij bent!