MetroXL brengt beleving in beeld

PIN MOOI van Metro

Cool Clogs – Creatieve Communicatie – is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van MetroXL. Vanuit het in 2015 opgestelde communicatieplan wordt dit signingbedrijf ook in 2017 weer professioneel en gestructureerd onder de aandacht gebracht. 

MetroXL is specialist op het gebied van interieur signing voor de professionele markt. Kale wanden worden sfeermakers. Saaie vergaderzalen krijgen een representatieve uitstraling. Een ongezellige hal wordt omgetoverd tot een gastvrije ontvangst- ruimte. Er wordt een compleet nieuwe beleving gecreëerd.

MetroXL heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van reclamebelettering en interieur decoratie voor de professionele markt. Er wordt een totaaloplossing geboden, van ontwerp tot productie én montage op locatie. Waarbij we als toonaangevend specialist vooroplopen in digitale printtechnieken en uitsluitend werken met gecertificeerde materialen.

Er wordt door Cool Clogs veel aandacht besteed aan on-line vindbaarheid, het trekken van de juiste bezoekers en het creëren van betrokkenheid en aanwezigheid van het bedrijf. Onder de noemer: ‘MEER! van Metro’ en ‘MOOI! van Metro’ laten we projecten, producten en andere nieuwswaardigheden zien. Steeds weer!

MetroXL is een bron van inspiratie voor haar klanten.  Zou u ook graag een inspiratiebron voor uw klanten willen zijn? Neem dan contact op met Cool Clogs en bespreken we samen hoe we dit mogelijk kunnen maken. Bel 0416 – 854 447 of mail mirella@coolclogs.nl.