Nieuw logo Lifeness, Life- en Businesscoaching

PIN

Na het uitwerken van de profilering voor het nieuwe bedrijf van André van Wijlen: ‘Lifeness, life- & businesscoaching’ volgde het vormgeven van een logo. Een logo waarin alle facetten van het nieuwe bedrijf naar voren komen, waarin de bedrijfsmissie is opgenomen en waarin de eerste stap naar de professionele presentatie van dit bedrijf in de markt is gezet.

Lifeness houdt zich bezig met het ondersteunen, begeleiden en terugbrengen van de juiste focus op zowel zakelijk als persoonlijk vlak bij ondernemers met een klein tot middelgroot bedrijf. Het doel? Het teweegbrengen van een positieve verandering zodat deze toegewijde ondernemers succesvol zijn op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Het vormgegeven logo bestaat uit een cirkel die doorbroken wordt. Deze doorbreking bestaat uit drie basiselementen die bij elk mens altijd in balans zouden moeten zijn: werk, privé en gezondheid. De gebruikte kleuren geven de overgang van het oude naar het nieuwe bedrijf weer. Voor André van Wijlen is hiervoor de kleur rood toegevoegd (de kleur van zijn vorige bedrijf: Van Wijlen Installatiebureau) aangevuld met de kleuren blauw (professioneel en zakelijk) en grijs (kleur van rust en overzicht).

Dit logo sluit perfect aan op wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Als professioneel geschoolde coach (Straight Line Leadership), eigen ervaring en een praktische no-nonsense aanpak wordt er gegarandeerd resultaat bereikt. Ontstane patronen worden doorbroken en met een objectieve kijk worden knelpunten snel inzichtelijk gemaakt.

Lifeness inschakelen voor life- en businesscoaching betekent dat je samen aan de slag gaat, samen gaat werken aan groei, je effectief leert werken en je tijd effectief leert benutten, leren door te doen! Het uiteindelijke doel? Het scheppen van duidelijkheid en het bepalen van focus, richting en koers waardoor er rust en kwaliteit ontstaat.

De enthousiaste reactie van André van Wijlen na de opzet van de profilering:

Heeft iemand je al eens verteld dat je GOED bent?
Jij bent echt goed !!!

Ongelofelijk wat je hebt geproduceerd naar aanleiding van mijn verhaal.
Dat is echt knap en super goed.
Eindelijk krijg is een goed beeld / structuur van hetgeen ik ga doen.
Ook de bedrijfsnaam, kei goed. Maar ook de missie, de diensten, TOP!
Hier moeten we iets van kunnen maken. Ik ben echt enthousiast geworden.

Zoekt u een coach die u niet alleen vertelt hoe het moet maar het ook samen met u gaat doen? Dan adviseer ik u contact te zoeken met André van Wijlen van Lifeness. Zoekt u een coach die u helpt uw bedrijf te profileren, deze in beeld te brengen en deze in de markt te zetten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs, telefonisch 0416 – 854 447 of per mail: mirella@www.coolclogs.nl.