Cool Clogs geef invulling aan logo en styling TuinWaardig

PIN

Tijdens de zomermaanden kwam Cool Clogs in contact met de bedenker van TuinWaardig. Een enthousiaste en zeer gemotiveerde startende zelfstandig ondernemer. Met een goed idee op zak, een duidelijke visie en de capaciteiten om zelf een website uit te bouwen en in te richten was TuinWaardig helemaal klaar om uit de startblokken te vertrekken. Of toch niet helemaal…

Cool Clogs werd gevraagd mee te denken over de presentatie van dit nieuwe bedrijf. Met een te bereiken doelgroep voor ogen die meer dan gemiddeld te besteden zou hebben en kiest voor kwaliteit en exclusiviteit in de tuin, was het belangrijk de huisstijl hier op aan te laten sluiten.

Een logo is wat nog ontbrak… Cool Clogs adviseerde een strakke vormgeving voor het logo te kiezen, één die aansluit bij de gewenste beleving, bij de aangeboden designproducten en die een kwaliteitsuitstraling heeft én aangeeft dat het met tuinen te maken heeft. Een krachtig logo dat duidelijk leesbaar is, later eventueel verwerkt kan worden op de producten en uiteindelijk jarenlang mee kan gaan.

En dat is het geworden! TuinWaardig is ontzettend tevreden met het logo. Het past perfect bij de doelgroep. De site is sinds eind 2017 ook in de lucht. Gevuld met prachtige kwaliteitsproducten voor uw tuin. Dus bent u nog op zoek naar een exclusieve pot, een prachtig houten tuinset of iets anders om uw tuin een waardige verschijning te laten zijn? Kijk dan eens op www.tuinwaardig.nl.

Zoekt u een logo en/of huisstijl om uw bedrijf een waardige verschijning te geven? Neem dan contact op met Cool Clogs!