Nieuwe site BumbleFun in de lucht!

PIN

De nieuwe site van BumbleFun is in de lucht! En wat mij betreft samen met een heleboel gekleurde ballonnen :-). Wat een kleuren en vrolijkheid! Deze nieuwe online presentatie van BumbleFun laat de diversiteit en professionaliteit van het bedrijf goed zien! Prachtige ballondecoraties en kindershows & attracties, beiden te bestellen op een aparte site. Natuurlijk is er ook een algemene BumbleFun site waarop een overzicht van alle producten en diensten te zien is.

In totaal 3 sites, elk met een eigen kleur en uitstraling maar steeds in hetzelfde stramien. Alle sites zijn responsive geprogrammeerd (goed leesbaar op alle devices) in WordPress. Het onderhoud kan heel eenvoudig door BumbleFun zelf worden gedaan: producten toevoegen of weghalen, foto’s plaatsen, teksten aanpassen en kortingscodes verwerken in het bestelsysteem, alles kan. De sites zijn super gebruiksvriendelijk en BumbleFun is er dan ook erg enthousiast over.

BumbleFun laat elk event slagen! Dus bent u op zoek naar de finishing touch van uw event? Kijk dan eens op www.bumblefun.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Bent u ook op zoek naar een site die uw bedrijf perfect weerspiegelt, die u zelf eenvoudig bij kunt houden en waarmee u ook nog eens zelf aan de slag kan met de optimalisatie van de vindbaarheid? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs. Wie weet is er ook voor uw bedrijf een kleurrijke oplossing voor de online presentatie!