Nieuwe website Central Heating

PIN

De site van Central Heating was erg verouderd, aan de voorzijde nog prima qua vormgeving maar aan de achterzijde liepen we op programmeer technisch vlak steeds vaker tegen problemen aan. Vlak voor de zomervakantie werd het besluit genomen, er zou een nieuwe site worden gebouwd. De basis hiervoor vormde de bestaande site en de deadline voor het online plaatsen van deze nieuwe site: 1 september 2019.

In nauwe samenwerking met Central Heating hebben we de wensen doorgesproken en deze toegevoegd aan de nieuwe site. Er zijn nieuwe foto’s gemaakt en begin september werd de nieuwe site online geplaatst.

Begin september was ook het moment dat Central Heating bekend maakte dat zij voortaan onderdeel uitmaken van Hoppenbrouwers. Maar goed, de nieuwe Central Heating site staat online en kan voorlopig nog dienst doen als online visitekaartje voor Central Heating / Hoppenbrouwers, in ieder geval zolang de overgangsperiode duurt.

Neem eens kijkje op deze nieuwe frisse site, praktisch van opzet, heel eenvoudig door Central Heating zelf te onderhouden, super servicegericht voor de klanten en met een toegang naar het klantenportaal. Deze site is gebouwd in WordPress en responsive van opzet, dat wil zeggen dat deze zich aanpast aan het device waarop deze wordt bekeken.

Bent u ook op zoek naar een overzichtelijke, goed functionerende site waar u zelf aanpassingen in kunt verwerken en aan de slag kunt met SEO? Neem dan vrijblijvend contact op met Cool Clogs, wij informeren u graag over de mogelijkheden.