Nieuwe website De Vaan Administratie

PIN

Voor De Vaan Administratie uit Waalwijk ontwikkelde Cool Clogs een nieuwe website. Het is een functionele, gebruiksvriendelijke, frisse en eenvoudig zelf te onderhouden site geworden. In de basis is al rekening gehouden met SEO optimalisatie. Elk onderwerp heeft een eigen pagina, met de volledige focus op dat onderwerp. Iets wat door Google sneller opgepakt zal worden.

Er is een duidelijke keuze gemaakt om de site doelgroepgericht uit te bouwen. De verdeling zakelijk – particulier geeft per doelgroep aan voor welke services cq. diensten men terecht kan bij De Vaan Administratie. Heel overzichtelijk, gestructureerd en duidelijk. Dat past ook bij de no-nonsense werkwijze en aanpak van dit administratiekantoor. Alle elementen komen perfect samen op de website: www.devaanadministratie.nl.

 

Ziet er prima uit! Ik heb nog een paar kleine opmerkingen. Verder puik werk!
aldus een zeer tevreden Robbie de Vaan.
Bent u ook op zoek naar een functionele, strak uitziende website die ook nog eens goed gevonden wordt? Laat u dan vrijblijvend informeren door Cool Clogs of kom eens langs dan bespreken we uw idee tijdens een kop koffie.