Nieuwe website sportschool Ready Set Go

PIN Site Ready Set Go

Eind 2016 stelde Cool Clogs een communicatieplan op voor Sportschool Ready Set Go in Sprang-Capelle. In dit strategische plan kwamen online aanwezigheid en gestructureerd aanwezig zijn op internet als belangrijke verbeterpunten aan de orde. Dit plan bood eigenaars Carina en Thomas van der Kolk duidelijke n praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. Cool Clogs werd gevraagd om de vernieuwing van de website te verzorgen.

Vanuit de visie van de sportschool waarin kleinschaligheid, aandacht en betrokkenheid centraal staan is het concept voor de nieuwe website bepaald. Ready Set Go wordt online gepresenteerd als laagdrempelige sportschool waar men tijd voor je heeft, je goed begeleid wordt, je resultaten behaalt en waar je je thuis voelt.

Goede foto’s vormen altijd een belangrijk onderdeel bij het creëren van de juiste sfeer. Cool Clogs bracht samen met Fotograaf Carlijn Kleijngeld de sportschool, de verschillende sportonderdelen en trainers op bijzondere wijze in beeld. De beelden op de site sluiten perfect aan bij de visie van de sportschool en het nieuwe concept voor de site.

De teksten zijn door Cool Clogs herschreven en waar nodig zijn nieuwe titels bedacht voor een aantal sportonderdelen. Cool Clogs bedacht zelfs een nieuw onderdeel om een bredere doelgroep te bereiken: “Accept the Challenge”. De nieuwe site geeft een professionele presentatie van de sportschool waarbij de beelden van de eigen leden voor een persoonlijke en geheel eigen sfeer zorgen.

Het meest belangrijke doel van de site was het verbeteren van de online vindbaarheid van de site. Direct nadat de site online is geplaatst was er een stijging van het aantal aanmeldingen en aanvragen via de site te zien.

Cool Clogs zorgde voor een frisse, overzichtelijke en praktische site. Een site die responsive is (goede weergave op zowel mobiel, tablet als pc), eenvoudig door Ready Set Go zelf aangepast kan worden en goed gevonden wordt door de doelgroep.

Dus bent u op zoek naar een sportschool waar ze oprecht betrokken zijn en aandacht voor je hebben? Dan kunt u direct bij Sportschool Ready Set Go aan de slag!

Meer info op: www.ready-set-go.nl

PS Wilt u graag informatie over een site voor uw bedrijf. Ik ben op woensdagavond (bootcamp buitentraining) en zondagochtend (workout of the week) bij Ready Set Go mezelf in het zweet aan het werken. Liever een afspraak zonder zweetdruppels? Dan kunt u mij bereiken via 0146 – 854 447 of per mail mirella@www.coolclogs.nl .