Onderhoudscontracten Versadens

PIN Versadens Onderhoudscontract

Versadens Dental Services stond in 2001 aan de wieg van het Deense fabricaat Epilux voor de Nederlandse markt. Vandaag de dag is Versadens volledig eigenaar van deze producten en daardoor in staat om de tandheelkundige sector te ontzorgen. Samenwerken met een partij die zowel producent als leverancier is levert de klant vele voordelen op.

Cool Clogs is al sinds de oprichting van Versadens nauw betrokken bij dit bedrijf. Deze naam is zelfs door Mirella van Daelen bedacht. Het doel voor de tweede helft van 2017 was zoveel mogelijk praktijken betrokken te houden bij Versadens. De insteek was om dit te doen met een scherp geprijsd onderhoudscontract. Een contract waarin de klanten van Versadens kiezen voor continuïteit en optimale levensduur van hun tandartsunit(s).

Versadens heeft veel tijd gestoken in het volledig standaardiseren van het onderhoud. Dit levert de klanten niet alleen meer bedrijfszekerheid op maar biedt ook financieel voordeel. De werkzaamheden worden verricht door het zeer kundige en ervaren onderhoudsteam. Zij gebruiken hiervoor een onderdelenkit op maat. Tijdens de onderhoudsbeurt worden alle onderdelen uit de kit vervangen in uw unit en deze wordt volgens een vast stappenplan gecontroleerd.

Cool Clogs heeft voor alle Epilux units een onderhoudscontract binnen een vast stramien ontwikkeld. De vormgeving ziet er hierdoor zeer professioneel en herkenbaar uit. Het contract is overzichtelijk en is door Versadens inmiddels zeer succesvol ingezet als middel om klanten betrokken te houden. In 2018 volgt een aanvulling op de bestaande contracten, Cool Clogs zal deze wederom invulling geven en aanleveren bij Versadens.

Samen succesvol de markt bewerken, strategie bepalen en invulling geven aan hetgeen nodig is. Zoekt u ook zo’n samenwerking? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs, telefonisch 0416 – 854 447 of per mail: mirella@coolclogs.nl.