Optimaliseren vindbaarheid bestaande website CIER ARCHITECTEN

PIN Website CIER Architecten

Online beter gevonden worden, dat wil toch iedereen? Hoe doe je dat en wat wil je bereiken? Voor CIER ARCHITECTEN ging Cool Clogs aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Het doel? Het verbeteren van de vindbaarheid binnen de doelgroep.

De focus lag bij deze opdracht niet zo zeer op het genereren van een enorm aantal bezoekers op de site, maar juist op het bereiken van de juiste mensen, binnen de doelgroep van CIER ARCHITECTEN. Het creëren van bezoekers die direct potentiële klanten zijn. Op advies van Cool Clogs koos CIER ARCHITECTEN niet voor kwantiteit maar kwaliteit!

De bestaande pagina’s op de website zijn waar nodig herschreven en hebben allemaal een duidelijke focus gekregen. Deze focus is voor Google erg belangrijk! Hoe meer elke pagina over één onderwerp gaat, hoe beter deze door Google opgepikt zal worden.

Aanvullend hierop zijn voor de verschillende diensten van CIER ARCHITECTEN aparte pagina’s gemaakt. De teksten passen bij het karakter van CIER ARCHITECTEN, geven aan wat men van het architectenbureau kan verwachten en hebben een wervend karakter. Bekijk de site: www.cierarchitecten.nl.

Deze vorm van SEO-optimalisatie is maatwerk. Met deze insteek wordt niet geschoten met hagel om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken maar gericht geschoten zodat direct binnen de doelgroep wordt geraakt. De teksten passen bij CIER ARCHITECTEN en geven een goed beeld van de professionaliteit en manier van werken.

Dat noemen we bij Cool Clogs resultaat gericht werken met een lange termijnvisie. Bent u ook op zoek naar een partij die uw site heel doelgroepgericht beter vindbaar kan maken? En wilt u niet schieten met hagel maar heel gericht? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0146 – 854 447 of per mail mirella@www.coolclogs.nl.