Brochure en site project Berk&Hout
Nieuwbouwproject Berkenhout nieuwe site en verkoopbrochure

Brochure en site project Berk&Hout

In 2016 won Cool Clogs de pitch voor de promotie van nieuwbouwproject Berk&Hout. Een bijzonder project midden in de landerijen tussen Udenhout en Berkel-Enschot. Vanuit een co-creatie werd nagedacht hoe het beste invulling te geven aan dit gebied.

Toen er werd gestart met het uiteindelijk bouwrijp maken van het terrein werden er Romeinse archeologische vondsten gedaan die natuurlijk gedocumenteerd zijn alvorens verder te gaan. En later stuitten ze op Melis de das die blijkbaar al jarenlang zijn eigen woning had op het bouwterrein. Beide zaken zorgden voor het nodige oponthoud.

Na 6 jaar is dit project in al zijn facetten bijzonder te noemen en het is super cool om dit hele proces vanaf de zijlijn mee te mogen maken.

Start verkoop; eindelijk thuiskomen op de landerije

Wat Cool Clogs betreft is dit project meer dan de moeite van het wachten waard want; wat is het mooi, wat is het groen en wat past het goed in het beeld van deze locatie. Halverwege 2022 is het dan eindelijk zover; het eerste deelgebied gaat in verkoop. Tijd om aan de slag te gaan met de verkoopbrochure en een nieuwe site, want die was na 6 jaar inmiddels wat verouderd.

Nieuwe styling

Het wonen midden in de natuur was de inspiratie voor deze nieuwe huisstijl. Met 5 woongebouwen bedacht Cool Clogs 5 benamingen die aansluiten op het landelijke karakter en de opbouw van plan Berk&Hout:

  • De Huysinge (vroeger het hoofdhuis)
  • De Kaphoeve
  • De Dorshoeve
  • De Turfhoeve
  • De Tashoeve

Kreten als; ‘Ga je mee naar buiten?’, ‘Van buitenleven kom je tot bloei’ en ‘Laten we de bloemetjes buiten zetten?’ maken de uitstraling en beleving compleet.

Verkoopbrochure nieuwbouwplan Berk&Hout

De verkoopbrochure van dit plan moest net zo bijzonder zijn als het plan zelf. Cool Clogs stelde voor om te kiezen voor een vierkant formaat van ca. 30cm x 30cm; groot, opvallend en anders!

De 5 woongebouwen zijn verdeeld in tabs, een technische uitdaging om dit op een mooie manier te verwerken in de brochure. Maar het eindresultaat mag er zijn!

Verkoop site nieuwbouwplan Berk&Hout

De nieuwe site heeft dezelfde herkenbare uitstraling als de brochure. Op de site is naast alle algemene informatie over het plan en de woningen ook een beschikbaarheidsmodule geplaatst. Op deze module is duidelijk zichtbaar welke woningen in het plan nog beschikbaar zijn, in optie zijn of verkocht zijn.

Het heeft lang geduurd voordat nieuwbouwplan Berk&Hout in verkoop ging maar er is gelukkig veel belangstelling voor. Hopelijk zijn de woningen snel verkocht en kunnen we verder met het tweede deelplan. Cool Clogs is er klaar voor!

Ook een nieuwbouwproject in verkoop?

Ben je als projectontwikkelaar op zoek naar een nieuwe partij om jouw nieuwbouwproject te promoten? Van het intekenen van de plattegronden tot en met het opmaken van de verkoopbrochure en van het opzetten van de website tot en met het maken van (online) ads, kies voor het nieuwe Cool; Cool Clogs Creatieve Communicatie! Meer weten? Laten we kennismaken! Bel 0416 854 447 of stuur een mail aan mirella@coolclogs.nl. Tot snel!

Andere berichten