Meer voor MetroXL
MetroXl meer van Marcom amabassadeurs

Meer voor MetroXL

Cool Clogs is al vanaf 2015 verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van MetroXL. Met een vast aantal uren per maand en inmiddels nog maar een half woord nodig zorgt Cool Clogs ervoor dat MetroXL structureel onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep.

Focus op online aanwezigheid

De focus ligt hierbij vanaf dag 1 op online. Dit betekent voor MetroXL voornamelijk de inzet van slimme content. Dat is content die uitgaat van het verbeteren van de vindbaarheid. Zoekwoorden, relevantie en authentieke teksten die voldoen aan de eisen die Google stelt aan websiteteksten.

Het doel van deze manier van werken? Zonder de inzet online ads toch hoog in de zoekresultaten. En dat dit werkt bewijzen de anlaytische cijfers van Google al jaren. Naast de inzet van de juiste content is er ook veel aandacht voor de techniek van de site die bijdraagt aan betere vindbaarheid; snelheid van inladen, optimalisatie van de mobiele versie, SEO plugin Yoast, etc.

Maak gebruik van je ambassadeurs

De inzet van projectomschrijvingen waarbij we klanten aan het woord laten geven een eerlijk beeld van de werkwijze die MetroXL hanteert. Deze manier van promotie gaat uit van ambassadeurschap. ‘Wij van wc-eend vinden wc-eend de beste’ werkt namelijk niet. Een boodschap wordt zoveel krachtiger wanneer je je klant laat vertellen over zijn/haar ervaringen. Dit maakt een projectbeschrijving eerlijk en geloofwaardig.

Cool Clogs brengt een aantal keer per maand een project en beeld en spreekt daarover vaak met de klant. Hierbij brengen we het project, met de servicegerichte insteek die MetroXL altijd heeft, in beeld. Het is heel bijzonder om al deze enthousiaste klanten te spreken en te horen hoe goed MetroXL steeds weer haar werk doet!

Meer voor MetroXL

In een steeds veranderende markt, met steeds nieuwe producten die MetroXL ontwikkelt, in een online omgeving die steeds drukker wordt, ontstaan er steeds nieuwe uitdagingen om MetroXL hoog in de zoekresultaten te houden zonder inzet van ads. Elk jaar lukt het Cool Clogs nog een groei in aantal bezoekers op de website te realiseren. Een duidelijk teken dat deze insteek werkt!

Communicatie die werkt!

Nieuwsgierig hoe communicatie ook voor jouw bedrijf zou kunnen werken? Ik vertel je graag meer over de werkwijze van Cool Clogs tijdens een face-to-face afspraak. Wanneer plannen we een date? Je kunt me bereiken op mijn telefoon 0416 854 447 of per mail mirella@coolclogs.nl

Andere berichten

social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt