Nieuw logo en nieuwe site Cool Clogs
Nieuw logo en nieuwe site Cool Clogs

Nieuw logo en nieuwe site Cool Clogs

Klaar voor het nieuwe jaar!

Cool Clogs bestaat inmiddels bijna 8 jaar. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich doorontwikkeld en gespecialiseerd in interim marcom projecten en online communicatie (met name content). Met het nieuwe logo zijn we klaar voor het nieuwe jaar! Het past perfect bij hetgeen waartoe het bedrijf is uitgegroeid; een expert op het gebied van creatieve communicatie. En of dit nu gaat over social media campagnes, online vindbaarheid, een interim marcom project, content coaching of een nieuwe website. We trekken onze klompen aan en gaan vol enthousiasme voor je aan de slag.

In het nieuwe logo kan de klomp daarom natuurlijk niet ontbreken; lekker eigenwijs is gekozen voor de meest vrouwelijke, stoere, bijzondere variant die te krijgen is. De houten klomp op hakken. Voor de naam is gekozen voor een duidelijk leesbaar lettertype in een beetje een retro look. Het past helemaal bij Cool Clogs en bij mijzelf! Oldskool no-nonsense inzet, betrokkenheid en gewoon hard werken om zo het best mogelijke resultaat te halen.

Ook een nieuwe site

Met een nieuw logo in de hand is ook de site in een nieuwe outfit gestoken, passend bij de hippe klompen! De site is fris, anders en net als heel beeldmerk een beetje eigenwijs. Vanaf 2023 is het nieuwe logo overal terug te zien. Je ziet wel; we zijn helemaal klaar voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik over de nieuwe super coole huisstijl ;-).

Andere berichten

social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt