Nieuwe site Edelsmid Marita van Oorschot
nieuwe site Edelsmid Marita van Oorschot homepage - Cool Clogs

Nieuwe site Edelsmid Marita van Oorschot

De nieuwe site van Edelsmid Marita van Oorschot staat online. Een bijzonder project dat begon met de vraag: “Kun je mij helpen beter online zichtbaar te zijn?”. Het meest belangrijke middel om online zichtbaar te zijn is je website. De site vormt de basis voor alle overige middelen, zoals social media, inzet van online ads en SEO.

We zijn dus gestart met het opzetten van een nieuwe website. Bij Cool Clogs doorlopen we daarbij altijd een aantal stappen. Deze stappen zorgen ervoor dat een nieuwe site direct zo goed mogelijk reflecteert wat het bedrijf doet en waar je als bedrijf voor staat. Voor Marita van Oorschot zijn de teksten voor de complete site uitgeschreven. Hierbij is direct rekening gehouden met de eisen die Google hieraan stelt inzake vindbaarheid.

Nieuwe site edelsmid marita van oorschot pagina over Marita door Cool Clogs
Nieuwe site Marita van oorschot pagina werk Cool Clogs
nieuwe site Marita van Oorschot collectie pagina Cool Clogs Creatieve Communicatie

Globaal kan het traject ten behoeve van de ontwikkeling van de nieuwe site worden verdeeld in 2 stappen:

Stap 1: What’ your story?

Het uitwerken van een duidelijk verhaal voor Edelsmid Marita van Oorschot:

  • Antwoord op vragen; Wat is het doel? Voor wie? Wat zijn jouw UBR’s?                   
  • Bepalen nieuwe structuur en lay-out website (thema kiezen)
  • Uitwerken content ten behoeve van de site                       

Aan de hand van een uitgebreid interview en de antwoorden op de gestelde vragen zijn er overtuigende teksten geschreven, passen bij de stijl en kwaliteit die het bedrijf uit wil stralen, met op elke pagina een commerciële afsluiting (neem contact op).  Zo ontstond er voor Edelsmid Marita van Oorschot een uniek eigen verhaal voor haar online atelier (www.maritavanoorschot.nl).

Stap 2: Ontwikkeling van het online atelier

Tijdens stap 1 is de keuze voor het thema gemaakt. In deze fase wordt het thema aangepast aan de huisstijl van Edelsmid Marita van Oorschot. De sfeer van de fotografie is bepaald (ambacht, vakmanschap, kwaliteit, diepgang).

Vervolgens is de site uitgebouwd en gevuld met tekst en beeldmateriaal. Voor de weergave van de eigen collectie, is gekozen voor en opzet in WooCommerce. Deze is nog niet werkzaam als shop maar kan, met het oog op de toekomst, later eenvoudig werkzaam worden gemaakt als webshop.

Het eindresultaat

De uiteindelijke website sluit perfect aan bij de gewenste sfeer en kwaliteit die het bedrijf uit dient te stralen. Het is een strakke, met vakmanschap doordrenkte, website geworden. Zou u ook graag een site hebben die de visie van uw bedrijf weerspiegelt en laat zien waar jouw bedrijf voor staat en voor anderen kan betekenen? Neem dan contact op met Cool Clogs, dan bespreken we de mogelijkheden.

Andere berichten

social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt