Training Powerweek Lifeness Coaching
opzetten training Powerweek Lifeness Coaching

Training Powerweek Lifeness Coaching

Een aantal keer per jaar organiseert Michel Zoutewelle de Powerweek. In de september editie gaf Lifeness Coaching een Sterk aan de Slag maatwerk training tijdens deze Powerweek. Met was los trainingsmateriaal in de hand werd Cool Clogs gevraagd mee te denken over de invulling van deze training.

Brainstormsessies inhoud training

Aan de hand van een tweetal brainstormsessies werd een interactieve training uitgewerkt. Een training die de deelnemers bewust zou maken, maar ook actief zou laten meedoen. De training zou een duur van ca. een halve dag hebben. 4 uur lang de deelnemers gefocust houden. Hoe daar invulling aan te geven?

Samen aan de slag

Cool Clogs en Lifeness Coaching zijn samen aan de slag gegaan. Elk hebben wij onze kennis en expertise ingezet om deze cursus vorm te geven. Met de kennis en ervaring van Lifeness Coaching over ondernemerschap, focus en balans heeft Cool Clogs door het stellen van de juiste vragen en door mee te denken de globale opzet van de training in orde gemaakt;

  • wat is het doel van de training? Wat wil je dat de cursisten onthouden?
  • hoe verdelen we de training in blokken? Waar zitten de pauzes? Wat is logisch?
  • hoe houden we de deelnemers betrokken? Welke interactieve elementen voegen we toe?
  • hoe zorgen we voor een onvergetelijke impact?

Vervolgens heeft Cool Clogs dit in een pptx gegoten welke door Lifeness Coaching als leidraad is gebruikt tijdens de trainingssessie.

Veel energie en interactie tijdens de training

De uiteindelijke training bleek een groot succes. Er veel energie en commitment tijdens de trainingssessie. Ook de interactieve onderdelen gaven veel sparringsmomenten. Al met al heft de opzet zijn werk gedaan en de impact gemaakt die we ervan verwachtte.

De training bleek een waardevol onderdeel te zijn voor de deelnemende ondernemers, die tijdens de Powerweek toewerken naar de beste versie van zichzelf.

Focus op succes

Net zoals deze training focust op succes voor ondernemers, heeft Cool Clogs zich gefocust op het succes van deze training door het uitwerken van een gestructureerde en doordachte opzet. Zou jij nu ook graag een training geven en heb je alle kennis in huis maar geen idee hoe dit om te buigen naar een waardevolle cursus? Schakel Cool Clogs in om jouw cursus vorm te geven en uit te werken, met de focus op succes!

Andere berichten

social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt