Technische handleiding timerschakelaar
technische handleiding vormgeven

Technische handleiding timerschakelaar

In opdracht van ASW heeft Cool Clogs de technische handleiding van de VN Plu timer schakelaar vormgegeven. De basis voor deze handleiding is de nieuwe ASW handleidingen huisstijl. Oorspronkelijk met als basiskleur blauw, ook gebruikt in het logo van ASW en met gebruik van vlakken die het geheel een technische uitstraling geeft.

Vormgeven handleiding in huisstijl

Voor deze handleiding is dezelfde lay-out aangehouden maar zijn de kleuren van ASW-opdrachtgever VN-Plu gebruikt: geel en grijs. Herkenbaar en toch anders! De technische handleiding is niet alleen opnieuw vormgegeven ook de inhoud is door Cool Clogs geredigeerd en verduidelijkt. Niks zo fijn als een handleiding die je stap voor stap uitleg geeft van de werking en de instellingen toch?! Nou dat is wel gelukt met deze handleiding.

Kies voor en professionele uitstraling

En ondanks dat het niet een heel mooi of sexy product is, is het toch een professioneel uitziende brochure boordevol handige info voor de gebruiker geworden. Bijkomend voordeel is dat een goed uitziende handleiding ook bijdraagt aan de kwalitatieve en professionele uitstraling van het product. Er is hier zeker sprake van synergie (1+1 = 3). Zowel ASW als VN-Plu (de klant van ASW) zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

Door ASW ontwikkelde rifd-timerschakelaar

Comfort op het terras, in de vorm van verlichting en/of verwarming, is voor horeca-uitbaters de manier om extra stoelen te vullen en dus extra omzet te draaien. Het langer blijven zitten in de avonduren of neerploffen op het terras, zelfs in de wintermaanden, wordt hiermee mogelijk gemaakt.

Het bieden van comfort aan de gasten, ook buiten op het terras, is van essentieel belang voor het trekken en vasthouden van de bezoeker/klanten. Als antwoord op het bieden van het ultieme terrascomfort is door ASW voor VN-Plu een innovatieve elektronische schakelaar ontwikkeld; de rifd-timerschakelaar. Uitgangspunt bij de ontwikkeling was: het bieden van terras comfort ‘daar en wanneer’ het nodig is!

Meer info over het vormgeven technische handleiding?

Heeft u ook een technisch product waarvoor u graag een duidelijke en overzichtelijke handleiding wil laten maken? Neem dan eens contact op met Cool Clogs. Wij nemen u al het werk uit handen; van het (her)schrijven van de teksten, het maken van foto’s of technische tekeningen, het vormgeven van de handleiding tot en met het uiteindelijke drukwerk. Meer weten? Neem contact op, bel 0416 854 447 of stuur een mail aan mirella@coolclogs.nl.

Andere berichten

social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt