Uitblinken op social media
social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek

Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt ingezet op het aanwezig zijn op social media. Online laten zien waar het bedrijf voor staat, wat de sfeer binnen het bedrijf is en hoe er gewerkt wordt. Het uiteindelijke doel van het op een structurele doordachte manier inzetten van social media is het vergroten van de naamsbekendheid door het wegzetten van het juist imago. Een imago dat laat zien dat het super leuk is om bij G&L Elektrotechniek te werken.

G&L Elektrotechniek is een klein, professioneel installatiebedrijf waar iedereen elkaar kent en waar iedereen op elkaar kan bouwen. Trots op de kwaliteit die geleverd wordt en trots op elkaar. Een team van jonge, enthousiaste en gezellige mensen werkt dagelijks voornamelijk aan projecten in de seriematige woningbouw (nieuwbouw).

 

Goede content laat je online community groeien

Goede content zorgt ervoor dat je online community steeds verder uitbreidt. Het volgen van G&L Elektrotechniek levert de bezoeker iets op, het is waardevol voor de volgers, het laat zien dat er wordt gewerkt aan mooie projecten, waarbij de mensen eer hebben van hun werk en er kwaliteit wordt geleverd.

Daarnaast mag niet uit het oog worden verloren dat het vooral ook een sociaal kanaal is. Sociale persoonlijke berichten scoren altijd beter dan vaktechnisch informatieve berichten. Cool Clogs heeft hier een goede balans in aangebracht.

 

De rode draad in het verhaal

Het is belangrijk om het juiste imago over te brengen op de doelgroep, zodat deze direct het juiste ‘gevoel’ heeft bij het bedrijf. Wanneer ze de (verzameling) berichten lezen weten ze waar G&L Elektrotechniek voor staat en dat het elektrotechnisch bedrijf is met veel passie voor het vak en

“uitblinkt in werken”.

G&L blinkt uit in het werk dat wordt verricht maar ook in het zijn van een fijne werkgever om voor te werken. Het woord ‘uitblinken’ vangt de trots en aandacht voor werk en mens.

In elke post komt dit gevoel naar voren komen!

 

Groei aantal volgers op social media

Inmiddels zijn we een aantal maanden onderweg en we zien dat het aantal volgers op de social media kanalen blijft groeien. Ook de trots binnen het bedrijf groeit. De campagne laat G&L Elektrotechniek uitblinken op social media. Precies wat de bedoeling was!

Ook een doordachte social media campagne opzetten?

Social media is niet iets dat je er even bij kunt doen. Om een goede campagne te lanceren moet hier een strategie achter zitten. Deze strategie zorgt voor een stukje branding van je bedrijf met als logisch gevolg dat het de juiste mensen zal aanspreken. Hoe dit werkt? En of dit ook iets voor jouw bedrijf is? Ik kom er graag een keer over vertellen tijdens een kop koffie!

Andere berichten

social media G&L Elektrotechniek

Uitblinken op social media

Social media campagne G&L Elektrotechniek Direct na de zomervakantie is Cool Clogs gestart bij G&L Elektrotechniek in Hedel. In de zoektocht naar nieuwe collega’s wordt