Projectcoördinatie nieuwe site TextielMuseum

PIN

In de 60 jaar dat het TextielMuseum bestaat, is het uitgegroeid tot een gerenommeerde (inter)nationale instelling op het gebied van (textiele) vormgeving, ambacht, design, mode, kunst en erfgoed. Het museum verzamelt, behoudt, onderzoekt, documenteert, presenteert en maakt textiel om het (textiele) vakmanschap levendig te houden, door te ontwikkelen en door te geven aan volgende generaties. Het museum richt zich daarbij op twee hoofddoelgroepen: bezoekers én gebruikers (professionele makers). 

De unieke combinatie van de experimentele werkplaats in een museale context is het handelsmerk van het TextielMuseum geworden en heeft het (inter)nationaal op de kaart gezet.

Doel nieuwe website 
Presenteren helder beeld TextielMuseum; 
Wie zijn we? Wat doen we? Wat is er te zien? Waarbij we met de site bezoekers verleiden: 
Daar wil ik heen! Dat wil ik zien! Dat wil ik doen! Dat wil ik meemaken! Met als doel het verhogen van de diversiteit en het aantal bezoekers. 

Cool Clogs heeft project nieuwe site vanaf de inventarisatie tot en met de livegang begeleid. Op 1 augustus 2019 ging de nieuwe site online. Een memorabel moment omdat met deze complexe site bestaande uit zo’n 1500 pagina’s een solide basis voor de toekomst is gecreëerd. Een basis waarin continu ruimte is voor verbetering en doorontwikkeling. Klaar voor de toekomst!

Mirella,
Heel veel dank voor jouw tomeloze inzet en gezelligheid! Je hebt het museum op de kaart gezet! Veel succes met allemaal mooie, nieuwe projecten. Kom nog eens langs!
Liefs van ons allemaal!
Collega’s van het TextielMuseum | TextielLab

Check de nieuwe site van het TextielMuseum