Rebranding Jeeke

PIN

De droom van Jeeke; de ultieme schoonheidssalon creëren. Een plek waar je tot rust kunt komen, waar feeling good een extra dimensie krijgt, waar je kunt kiezen uit de 3 concepten by Jeeke. Een nieuwe frisse naam, met een logo zodanig vormgegeven dat deze de lading zou dekken. Een logo waarbij we laten zien dat Jeeke anders is en graag buiten de lijntjes kleurt. Die persoonlijk betrokken is en veel aandacht heeft voor haar klanten, hen altijd iets extra’s te bieden heeft. Wie al eens met Jeeke gesproken heeft of haar salon heeft bezocht weet wat ik bedoel…

Cool Clogs ontwikkelde vanuit het bestaande beeldmerk een nieuw logo en nieuwe huisstijl die de 3 verschillende concepten laat zien:

Magnesium Care by Jeeke

Huid & beauty by Jeeke

Ontstressen by Jeeke

Vanuit deze driedeling is de nieuwe website vormgegeven www.jeeke.nl. Je kunt heel simpel van het ene naar het andere concept. Zo is het in de praktijk ook. Jeeke is gevestigd in het pand waarin vroeger haar opa, vader en later haar broer een eigen bedrijf hadden. Nu neemt Jeeke dit stokje over. Het is een lokatie met een verhaal en heel veel trots.

Op zaterdag 13 april 2019 is de open dag, bij Jeeke (van 10 tot 17). Ga gerust eens een kijkje nemen. Het is prachtig geworden. Van Vlijmen tot en met Geertruidenberg en van Waalwijk tot en met De Moer is huis-aan-huis een krantje verspreid waarin Jeeke haar verhaal vertelt en, het in Nederland unieke concept, magnesium care aan u uitlegt.

Laat u meenemen in de wereld van Jeeke, heel bijzonder, heel persoonlijk en heel rustgevend. Echt een aanrader !

Bent u ook op zoek naar een huisstijl die echt bij u en uw bedrijf past. Een complete goed doordachte rebranding met alles wat daarbij hoort. Kom dan eens een keer op de koffie bij Cool Clogs. Dan bespreken we geheel vrijblijvend uw wensen en krijgt u een eerlijk en duidelijk advies. Neem contact op; bel 0416 854 447 of mail naar mirella@coolclogs.nl. Tot snel!