Reünie 50 jaar Rooi Pannen

PIN 50 jaar De Rooi Pannen

Eind augustus ontving Cool Clogs een mail van Jeroen Verschuren hoofd van het PR-bureau van scholengemeenschap De Rooi Pannen:

“In oktober 2017 bestaat De Rooi Pannen 50 jaar en momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen op ons jubileum. Bij het PR-bureau hebben we de opdracht om de komende 7 weken het jubileum bij het grote publiek onder de aandacht te brengen en dan met name omdat we op 11 oktober een reünie organiseren waarbij we natuurlijk zoveel mogelijk oud-leerlingen in huis willen halen. Bij deze opdracht zijn we op zoek naar ondersteuning en dat is de reden dat ik contact met u opneem”.

Ondanks het korte tijdsbestek en de enorme hoeveelheid werk die daarin verzet moest gaan worden besloot Cool Clogs deze uitdaging aan te gaan. Hoe kunnen we zoveel mogelijk oud-leerlingen bereiken en hen vervolgens te enthousiasmeren zodat zij de reünie bezoeken. Het project startte met de voorbereidingen waarbij een praktisch plan de campagne werd uitgewerkt. Vanuit de input van De Rooi Pannen werd in kaart gebracht wat er aanwezig was om mee te werken en wat niet.

De uitdaging werd nog groter toen bleek dat De Rooi Pannen geen (mail)adressen had van oud-leerlingen. Direct bereik werd hiermee uitgesloten. Het grootste deel van de doelgroep zou bereikt gaan worden via social media, waarbij mensen elkaar kunnen taggen en vragen mee te gaan naar de reünie. Daarnaast is er gezocht naar andere wegen om oud-leerlingen te bereiken: via stage-bedrijven, via vervolgopleidingen, via de contacten van de leraren, via ouders, etc,

Uiteindelijk lukte het om in slechts enkele weken tijd toch nog zo’n 3.500 mensen de reünie te laten bezoeken. En wat een feestje was dat! Goed verzorgd, erg gezellig, tof om mijn oude klasgenoten weer eens te zien en een avond om nooit te vergeten waren slechts enkele van de vele reacties.

Wil u mensen bereiken waarvan u geen adres heeft? Of organiseert u een feestje en wil u zoveel mogelijk bezoekers? Laat Cool Clogs dan uw doelgroep benaderen! Neem geheel vrijblijvend contact op via 0416 854 447 of mail naar mirella@coolclogs.nl.