Sterk ID voor HVD – Partner in Projects

PIN sterk ID identiteit imago huisstijl HVD

Cool Clogs ontwikkelde voor HVD – Partner in Projects een sterk ID in de vorm van een huisstijl op maat. Aan de hand van diverse brainstormsessies is deze huisstijl uitgewerkt in:

  • logo en handelsdrukwerk
  • folder (NL en EN)
  • unieke schrijfblok met 3 verschillende covers
  • chique pennen
  • LinkedIn profiel
  • content voor site
  • site

Het juiste verhaal en beleving
Belangrijk voor deze startende ondernemer was de zoektocht naar het juiste verhaal en de juiste beleving. Het sec opnoemen van de diensten is door Cool Clogs omgezet naar teksten die de doelgroep laten weten wat het inschakelen van HVD – Partner in Projects hen uiteindelijk oplevert. Ook is er veel aandacht besteed aan het creëren van het juiste professionele, zakelijke gevoel in zowel tone-of-voice en vormgeving.

Unique Buying Reasons (UBR’s)
Waar staat het bedrijf voor? Wat maakt het bedrijf anders dan de concullega’s? Waarom moeten ze voor jou kiezen? Wat zijn de Unique Buying Reasons?

Sterk ID
Elk instrument dat is vormgegeven is van tevoren uitgedacht. Voor wie is het? Wat wil ik ermee bereiken? Hoe kan ik opvallen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat erover gepraat wordt? Is het een ijsbreker?

Zo ontstond er een sterk ID voor HVD – Partner in Projects. Een ID dat perfect past bij de persoon achter dit bedrijf: bewezen succesvol, een teamplayer en kartrekker met getting things done mentaliteit. Met zijn expertise en professionele instelling zorgt hij voor een gefundeerde basis bij elk van zijn projecten binnen welk bedrijf dan ook. Sterker nog hij zorgt voor draagkracht binnen de organisatie zodat verbeteringen ook verankerd zijn.

Match tussen imago en identiteit
De nieuwe huisstijl van HVD – Partner in Projects geeft een goed beeld van het bedrijf. Er is invulling gegeven aan de identiteit van het bedrijf zodat er een sterk en duidelijk imago ontstaat.

Ook op zoek naar een sterk imago?
Cool Clogs gaat samen met u op zoek naar waar uw bedrijf of product/dienst voor staat, waar de passie en gedrevenheid vandaan komt en geeft daar vervolgens op creatieve wijze invulling aan.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder en opvallend? En hoe kunt u dat communiceren naar uw klanten? Geef invulling aan uw identiteit zodat we samen kunnen werken aan uw imago!

Neem geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs. Tijdens een kop koffie vertel ik je graag meer over de werkwijze en no-nonsense resultaatgerichte aanpak.