Technische handleidingen IGC Premium (+)

PIN

Het project van de maand april is een ‘work-in-progress’. Vorig jaar ontwikkelde ASW een compleet nieuwe en zeer innovatieve aardingsverificatie unit voor de mobiele sector. Deze unit voldoet als enige in de markt aan de nieuwe richtlijnen van de SIR.

IGC Premium(+) controleert, bewaakt en registreert de aarding van het voertuig. De ontstane statische elektriciteit kan hierdoor op gecontroleerde wijze wegvloeien. Cool Clogs is vanaf het begin betrokken geweest bij dit project op het gebied van Marketing en Communicatie.

Cool Clogs bedacht de naam voor het product, als opvolger van de IGC Advanced. Er werd in overleg met ontwikkelaar en producent ASW een strategisch plan opgesteld voor de introductie van het product, USP’s werd bepaald, het ontwerp en de content voor de site liggen inmiddels klaar en nu zijn we druk bezig met het vormgeven en schrijven van de verschillende handleidingen: gebruikershandleiding, technische handleiding en installatiehandleiding in verschillende talen.

Met een demo model van de IGC Premium (+) op het bureau is door Cool Clogs de gebruikershandleiding opgesteld. Helder, fris, overzichtelijk en duidelijk qua opzet. Geen dik boekwerk met onnodig veel informatie maar een mooi vormgegeven document waarin de gebruiker in no-time terug kan vinden hoe de IGC Premium (+) gebruikt dient te worden.

Voor ASW was deze nieuwe opzet voor de handleiding even wennen, maar inmiddels wordt de unit zelfs verkocht aan de hand van de handleiding! Het net even anders doen werpt vaak zijn vruchten af. Ook voor ASW!

Bent u ook op zoek naar een partij die u van A tot Z bij kan staan bij de introductie van een nieuw technisch product? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cool Clogs, wij geven graag op creatieve én effectieve wijze invulling aan uw productcampagne!