Jurgen Dankers: trotse bouwer van de bouwerij!

PIN

Teksten site Jurgen Dankers: trotse bouwer van de bouwerij! Jurgen startte in 2015 zijn eigen ‘Bouwerij’, een droom die hij al lang had en eindelijk heeft verwezenlijkt.

Cool Clogs heeft advies gegeven over de opbouw van de site en later alle teksten van de site geschreven. Het doel was om duidelijk te verwoorden dat Jurgen niet zomaar een bouwer is. Verbouwen is zijn passie, in de breedste zin van het woord. Van kleine klussen in en rondom huis, tot de complete verbouwing van een woning. Kwaliteit en een perfecte afwerking zijn altijd het uitgangspunt wanneer er wordt gebouwd aan een duurzame verbetering of de verandering aan een huis. Ook het meedenken, het denken in oplossingen, zorgt vaak voor verrassende en unieke ideeën. Ideeën welke niet alleen nu werken maar ook in de toekomst.

De Bouwerij is dan ook niet zo maar een aannemersbedrijf maar een authentiek en uniek bouwbedrijf waar vakmanschap en duurzaamheid de boventoon voeren. Jurgen is altijd trots op het eindresultaat, trots op het werk waar je nog jaren tevreden tegenaan kunt kijken en trots als eigenaar en bouwer van Jurgen Dankers Bouwerij. Nieuwsgierig? Kijk eens op www.jurgensdankers.nl,

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u uw passie kan verwoorden, uw bedrijf kan beschrijven en uw doelgroep op de juiste manier aan kan spreken? Neem dan contact op met Cool Clogs.