Laagdrempelige vacature campagne monteurs voor Peter Visser Techniek

PIN vacature campagne monteurs

Vacature campagne monteurs voor Peter Visser Techniek, wanneer ga jij op de koffie?

In een markt waar de vraag naar goede monteurs vele malen groter is dan het aanbod moet de insteek van een campagne zeer aansprekend zijn voor de doelgroep. Waarom moet een monteur bij Peter Visser gaan werken? Dit kan worden teruggebracht tot een aantal steekwoorden:

  • Doorgroeien in de techniek!
  • Werken in een klein en hecht team
  • Altijd in de regio (weinig file)
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Veel vrijheid

Deze kernwoorden zijn de trigger voor de doelgroep om zich verder te verdiepen in de vacature. De uitgewerkte vacature dient vervolgens nog meer duidelijkheid te verschaffen en aan te spreken. Daarnaast is het creëren van een laagdrempelige opzet zeer belangrijk. Een monteur schrijft niet graag een brief, hij vindt dit lastig, hij werkt liever met zijn handen.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om een keer op de koffie te komen voor een vrijblijvend gesprek over een nieuwe toekomst bij Peter Visser Techniek. De vraag is dan ook “Wanneer kom je koffie drinken bij  Peter Visser Techniek?”

De functieprofielen zijn ook geschreven op basis van deze focus. Niet zozeer vanuit een overzicht van eisen maar meer vanuit wat Peter Visser Techniek te bieden heeft en dat hij graag kennis wil maken met eenieder die zich aangesproken voelt. De campagne is dus wel wat eigenwijs en anders maar heel erg geschreven naar de doelgroep toe, op een manier waardoor zij zich aangesproken voelen.

Ook op zoek naar nieuwe baan als monteur, kijk dan op de site www.petervissertechniek.nl voor de uitgebreide functieprofielen. Bent u op zoek naar een unieke invulling van uw campagne? Neem dan contact op met Cool Clogs!