Versterk uw MarCom activiteiten!

PIN cool clogs creatieve communicatie
Versterk de MarCom activiteiten van uw bedrijf met de inzet van Cool Clogs – Creatieve communicatie.
 
Inzet als interim Marcom specialist
U kunt bij Cool Clogs terecht wanneer u tijdelijk of voor langere tijd een MarCom specialist (eventueel intern) nodig heeft voor uw project! Of wanneer u handen tekort komt op uw marketingafdeling.
 
Samenwerkingsvormen Cool Clogs
Uniek aan Cool Clogs is dat u als klant aan kan geven op welke wijze de samenwerking wordt aangegaan:
  • uitvoering van het complete project (van uitwerking campagne tot en met de oplevering)
  • alleen de projectorganisatie (Cool Clogs werkt, vanuit de opgestelde strategie, samen met uw vaste leveranciers)
  • Cool Clogs verzorgt een deel van het project: denk aan het schrijven van teksten, bedenken en uitwerken concepten, websites, ontwerpen van een logo en huisstijl, etc.
Waarom kiezen voor Cool Clogs?
Wanneer u kiest voor een samenwerking met Cool Clogs dan kiest u voor ervaring, betrokkenheid en enthousiasme. Elk project wordt opgepakt en bekeken vanuit het oogpunt van uw klant. Cool Clogs vindt snel de juiste tonatie van uw boodschap en creëert de juiste beleving in uw campagne.
Vol enthousiasme gaat Cool Clogs op zoek naar de kern van uw ambities. Op zoek naar de passie achter het bedrijf, het product of de aangeboden dienst. Dat is namelijk wat ervoor zorgt dat het juiste gevoel kan worden geïmplementeerd in een campagne. Een campagne die als inspiratie dient voor uw doelgroep en hen overtuigt met u in zee te gaan!

Keertje afspreken?
Cool Clogs gaat graag met u aan tafel om van gedachten te wisselen over de inspiratiebron die uw bedrijf voor uw klanten zou kunnen zijn. Wanneer spreken we af? Bel 0416 854 447 of mail naar mirella@coolclogs.nl.