WAT WE DOEN

SLIM COMMUNICEREN

Met online en offline communicatie laat je jouw doelgroep weten wat je voor hen kunt betekenen. En doe je dit op een slimme manier, dan levert je dit nieuwe klanten en dus omzet op. Ben je al actief op social media? Of heb je hier geen tijd voor? Of weet je eigenlijk niet goed hoe je dit aan moet pakken. Ook dan helpt Cool Clogs je graag op weg. Met een gestructureerde aanpak, helder advies en een plan dat werkt! Zelfs wanneer je alleen maar een inspiratiesessie nodig hebt voor nieuwe online content kun je bij Cool Clogs terecht.

INTERIM
MARCOM

Samenwerken zoals dat het best bij jou past

Uniek aan Cool Clogs is dat je zelf aangeeft op welke wijze je wilt samenwerken:

Je kunt ook bij Cool Clogs terecht wanneer je tijdelijk handen te kort komt op de MarCom afdeling en/of een MarCom adviseur (intern) nodig hebt voor een specifiek project.

Ervaring en betrokkenheid

Wanneer je kiest voor een samenwerking met Cool Clogs dan kies je voor ervaring, betrokkenheid en enthousiasme. Elk project wordt opgepakt en bekeken vanuit het oogpunt van jouw klant. Waarom zou je klant voor jou of jouw product moeten kiezen? Wat zijn de Unique Buyers Reasons (UBR’s). Cool Clogs vindt snel de juiste tonatie van de te communiceren boodschap en creëert de juiste beleving in elke campagne.