ONLINE COMMUNICATIE
Is je bedrijf, product of dienst online te vinden?
Heb je een site of ben je actief op social media?
Zet je content marketing of e-mailmarketing in?
Of zou je graag een professionele site of webshop hebben?
Wat je ook nodig hebt, Cool Clogs geeft op krachtige wijze invulling aan je online communicatie.  

Cool Clogs bouwt een professionele website voor jouw bedrijf. Met een doordachte indeling en de juiste uitstraling zodat jij je doelgroep online kunt overtuigen. In deze site kun je eenvoudig zelf tekst en beeld aanpassen. Of zelfs pagina’s bijmaken. Super handig en gebruiksvriendelijk.

Verkoop je producten of standaard diensten? Dan heb je er vast wel eens aan gedacht om deze ook online te verkopen via een webshop. Cool Clogs zet jouw webshop op en maakt de betalingskoppelingen voor je in orde. Jij vult de shop met jouw producten en je kunt van start.

Om online vindbaar te zijn is het hebben van een site of een shop niet genoeg. Je moet hier structureel mee aan de slag. Een goede manier hiervoor is SEO (Search Engine Optimization). Je werkt dan aan je vindbaarheid door middel van content/tekst. Cool Clogs leert je hoe dit aan te pakken of neemt dit volledig uit handen.

Actief berichten posten op social media. Het draagt bij aan je vindbaarheid. Maar hoe pak je dit slim aan? Op een manier die ook werkt en niet alleen maar heel veel tijd kost? Stel een plan op samen met Cool Clogs met een duidelijke visie en planning zodat je houvast hebt en ook echt resultaat behaalt. Of schakel Cool Clogs in om dit voor je te doen! Nog handiger.

COOLE ONLINE COMMUNICATIE projecten