INTERIM MARCOM
Heb je een project op het gebied van marketing & communicatie? Maar heb je niet genoeg mankracht in huis om dit op te pakken? Zet Cool Clogs in als je interne MarCom specialist.
Inzet mogelijk voor tijdelijke projecten maar ook voor langere tijd. Of zelfs structureel als je afdeling Marcom.

Je bedrijf is toe aan een nieuwe website maar je marcom afdeling heeft geen tijd om dit er nog bij te doen? Er is een nieuw product ontwikkeld en deze moet in de markt worden gezet? Er is iemand op de marcom-afdeling met verlof en je bent tijdelijk onderbezet? Je bent op zoek naar tijdelijke versterking zodat je marcomprojecten door kunnen lopen? Kies voor de ervaring en betrokkenheid van Cool Clogs. Dan weet je zeker dat je tijdelijke interim marcomprojecten resultaatgericht worden opgepakt. 

Is je bedrijf niet groot genoeg voor een aparte afdeling marketing & communicatie? Ben je zelf aan de slag of vraag je medewerkers je hiermee te helpen? Is het eigenlijk toch wel nodig om hier meer structureel invulling aan te geven? Maar wil je geen extra mensen op de loonlijst? Schakel dan Cool Clogs in als jouw afdeling marcom. Cool Clogs gaat voor je aan de slag, is hands-on en zorgt dat er structureel invulling wordt gegeven aan de communicatiewerkzaamheden van jouw bedrijf. 

COOLE INTERIM MARCOM projecten