Content
Het slim inzetten van content / tekst is het perfecte middel om leads te genereren. Het helpt je online zichtbaar te zijn en draagt direct bij aan de verbetering van je online vindbaarheid.
Vind je het lastig om goede onderwerpen te bedenken om over te posten? Weet je niet waarover je content moet maken? Of waar je uberhaupt moet beginnen? Ben je compleet inspiratieloos of misschien zelfs bang voor wat anderen vinden van je content? Of heb je er gewoonweg niet de tijd voor?
Schakel dan Cool Clogs in voor jouw content marketing.

Structuur aanbrengen in jouw content marketing dat werkt het beste met het opstellen van een contentkalender. Lastig? Schakel Cool Clogs in. We starten met het bepalen van de visie en de boodschap voor de verschillende doelgroepen. Samen bekijken we welke platformen het beste aansluiten bij jouw doelgroep en vervolgens stellen we een contentkalender op. Dit geeft je houvast en structuur. Het zorgt ervoor dat je regelmatig nieuwe content hebt voor je site, voor je social media platformen, voor je digitale nieuwsbrief en eventuele andere online platformen. Dat draagt bij aan de vindbaarheid en levert je nieuwe leads op!

Is het schrijven van teksten voor je online blog of je social media posts niet helemaal je ding? Geen probleem, Cool Clogs helpt je met content creatie. Met een klein beetje input kunnen we al veel creëren. Zelfs het online plaatsen van de content kunnen we uit handen nemen. En wil je een projectcase uitwerken? Dan neemt Cool Clogs een interview af bij je klant, neemt ter plaatse foto’s en maakt er een interessant verhaal van. Cool Clogs is gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten. Dit zijn teksten die voldoen aan de eisen die Google stelt aan goede vindbaarheid. Content nodig? Cool Clogs klimt graag in de pen (of toetsenbord 😉 voor u. 

Wat maakt jouw bedrijf, product of dienst uniek? Of eigenlijk nog belangrijker; Wat levert jouw bedrijf, product of dienst je doelgroep op? Dus 'What’s in it for them?' Het antwoord op deze vraag is vaak een gevoel of een oplossing op een probleem. Het is goed om jouw verhaal goed te verwoorden. Het is het meest krachtige middel om jouw potentiële doelgroep te overtuigen. Tijdens een uitgebreid gesprek brengt Cool Clogs de ‘What’s your story?’ van jouw bedrijf in kaart. Dit vormt wat ons betreft de basis van alle communicatie uitingen van je bedrijf. 

Het schrijven van goede teksten is niet eenvoudig. Teksten moet mensen van begin tot eind boeien, hen meenemen in je verhaal en hen aanzetten tot actie. Teksten moet begrijpelijk zijn, makkelijk lezen en laten zien dat je een professional bent in je vak. Het is lastig deze teksten voor jezelf te schrijven. Zelf ben je vaak blind voor bijvoorbeeld vakjargon. Of je gaat ervan uit dat wat voor jou vanzelfsprekend is ook geen uitleg behoeft voor je klant. Cool Clogs verplaatst zich in jouw doelgroep en is jouw frisse kijk op de verwoording van jouw bedrijf, product of dienst. 

Meer leads met content? Het kan! Cool Clogs ontwikkelde een training waarin je leert hoe je op een slimme manier content in kunt zetten. In de gratis introductietraining leer je de basisprincipes. Ben je enthousiast geworden dan bestaat de mogelijkheid je aan te melden voor de uitgebreide training. Een persoonlijke op maat training of in-company training is natuurlijk ook mogelijk. Wil je meer weten over Cool Clogs Content Coaching? Kijk dan op: contentcoaching.coolclogs.nl Ben je geïnteresseerd? Laat het weten en stuur een mail aan mirella@coolclogs.nl.

COOLE CONTENT projecten