OFFLINE COMMUNICATIE
Ondanks dat er vandaag de dag veel online communicatie wordt ingezet kan de aanvulling met offline middelen niet ontbreken voor een goed totaalplaatje.

Dit begint bij de ontwikkeling van een logo en huisstijl passend bij het gewenste imago. Maar ook een prachtige folder of opvallende flyer draagt bij aan een krachtige, betrouwbare en professionele uitstraling.

Val op met een geheel eigen stijl die je doelgroep aanspreekt, samen met Cool Clogs.

De naam van jouw bedrijf, product of dienst vormgegeven in een logo en huisstijl. Het geeft je doelgroep een bepaald gevoel. Hoe jouw logo eruitziet reflecteert wat je doelgroep kan verwachten. Wanneer alles wat je communiceert in dezelfde styling en met dezelfde tone-of-voice wordt ingezet, dan draagt dit bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en herkenbaarheid van jouw naam. En dat is precies waar goede branding over gaat! Vergroot je naamsbekendheid, ga samen met Cool Clogs aan de slag met je branding. 

Een prachtige brochure van de woningen die te koop zijn op een nieuwbouwplan, een flyer waarmee je een actie aankondigt of een poster waarop je laat zien dat er binnenkort een evenement is. Het zijn allemaal fysieke middelen die bijdragen aan de bekendheid van jouw merk. Welk middel je wanneer in moet zetten is natuurlijk afhankelijk van je doelgroep. Laat Cool Clogs meedenken over de meest effectieve middelen en hier op treffende wijze invulling aan geven.

Je hebt een nieuw innovatief product ontwikkeld. De testfase is voorbij en het product is klaar om op de markt te worden gezet. Dan is het tijd voor de handleiding. Cool Clogs is gespecialiseerd in het uitwerken van technische gebruikshandleiding. Stap voor stap nemen we de gebruiker mee en komen alle onderdelen aan de orde. Of het nu gaat om een aardingskast, een akoestisch dempend paneel of een ERP-systeem, Cool Clogs bijt zich vast in de materie en maakt er een begrijpelijk, overzichtelijk en mooi vormgegeven handleiding van. 

COOLE OFFLINE COMMUNICATIE projecten