Webshop Jeeke online

PIN webshop Jeeke

Voor de zomervakantie is er hard gewerkt aan de webshop van Jeeke. Deze shop is op 1 september live gegaan en is een aanvulling op de bestaande (multi-)site jeeke.nl. De webshop is te bereiken via een aparte url: shop.jeeke.nl. Maar natuurlijk is er ook gedacht aan de doorverwijzing vanaf de bestaande site onderdelen;

In de webshop zijn producten van de beste beauty merken te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld Thalgo en Lady Esther. De webshop geeft een extra dimensie aan de online profilering van het concept ‘by Jeeke’. Het tilt ‘Feeling good has a name: Jeeke’ naar hoger level.

WooCommerce

De shop is opgezet in WooCommerce van WordPress, de keuze hiervoor was snel gemaakt omdat de bestaande multi-site ook in WordPress is geprogrammeerd. Doel van de shop is het vergroten van de verkoop van (beauty)producten. Zeker met de Coronacrisis en sluiting van de salons nog vers in het geheugen is een online shop voor Jeeke een slimme investering.

Opzetten goede webshop

Het opzetten van een goede webshop is arbeidsintensief. Dit heeft niet alleen te maken met het opzetten / kiezen van een design stramien maar ook met de verwerking van de diverse functionaliteiten en koppelingen. Denk hierbij aan:

  • Shop met productcategorisering (merk, huidtype en geschikt voor)
  • Aanvullende productinformatie in de vorm van een uitgebreide productomschrijving en extra informatie
  • Instellen en koppelen met betaalmodule Mollie
  • Verzendkosten verwerkt in shop (gratis verzending vanaf 100 euro)
  • Etc.

Zelf vullen en verwerken aanpassingen in webshop

De sfeer en styling van de shop sluiten perfect aan bij de overige sites. De shop is overzichtelijk ingericht en door Jeeke zelf gevuld aan de hand van een goede uitleg van het systeem en een boekje als naslagwerk met daarin alles stappen die dienen te worden doorlopen bij het toevoegen van een product.

Ook een webshop voor jouw bedrijf opzetten?

Zou je voor jouw bedrijf ook graag een webshop willen starten? Neem dan contact op met Cool Clogs – Creatieve Communicatie (bel: 0416 854 447 of mail naar mirella@coolclogs.nl), dan bespreken we samen de mogelijkheden.