Website ASW

PIN

ASW, een zeer dynamisch electro en elektronica assemblage bedrijf uit ASW. Vanuit de ideeën van klanten of behoeftes die worden gesignaleerd in de markt ontwikkelt ASW innovatieve elektrotechnische oplossingen.

De groei van het bedrijf en de vele ontwikkelingen die gaande zijn zorgde voor de noodzaak een nieuwe basisopzet voor de site op te zetten. Met hierop kort en krachtig uitgelegd wat het bedrijf precies doet en welke producten zijn ontwikkeld. Aangevuld met een vacature waarin wordt gezocht naar aanpakkers die het team van ASW willen versterken.

In de toekomst zal de site verder worden uitgebreid. Cool Clogs heeft in dit traject nauw samengewerkt met Pragmatica. Een jong en veelbelovend bedrijf met aan het roer Toine Bakkeren. Cool Clogs heeft de voorbereidingen verzorgt, de teksten en beelden en vormgeving van de site. Pragmatica heeft de site verder uitgebouwd en gevuld. ASW is met deze basisopzet klaar voor de toekomst!

Vind u het lastig om een goede basis te creëren voor uw nieuwe site, heeft u geen idee waar u aan moet denken en rekening mee moet houden? Cool Clogs denkt graag met u mee en kan u helpen een goede start te maken. Zelfs wanneer u uw site liever laat bouwen door een partij waarmee u vaker heeft samengewerkt. Cool Clogs is dan eenvoudig inzetbaar als projectleider met kennis van zaken.