UncategorizedCool Clogs sponsort in 2018 wederom de RebelRun
RebelRun

Cool Clogs sponsort in 2018 wederom de RebelRun

In 2018 viert de RebelRun haar 5 jarig bestaan. Cool Clogs maakte een jubileum-editie van het bestaande logo. Noteer alvast zaterdag 7 april 2018 in je agenda, dan is de 5de RebelRun !!! Een prachtig initiatief van Thomas en Carina van Der Kolk, eigenaars van sportschool Ready Set Go. De opbrengsten van de Rebel Run worden geschonken aan lokale goede doelen.

De Rebel Run is een running event waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Tijdens het parcours trotseren de deelnemers onder andere modder, water en diverse hindernissen. Rebel Run gaat over sportiviteit, grenzen verleggen én samenwerken, maar is vooral fun!

In 2018 sponsort Cool Clogs ook weer de Rebel Run. Wil je meedoen? Geef je dan op via www.rebelrun.nl. Er zijn 3 parcoursen: 2,5km, 7,5km en 15km. Ik zal er zijn om je aan te moedigen. Of misschien, heel misschien, doe ik zelf wel mee….

https://www.facebook.com/RebelRunNL/?hc_ref=ART80y5dLdnHaHUoBBVq82hHgWDdGWCrXc7wurl1wi6rUO4EgL-mTRqLCaG4wVAs0Gg&fref=nf

Geef een antwoord