UncategorizedMerry XMas & a Happy 2020!

Merry XMas & a Happy 2020!

Het jaar zit er weer bijna op. Op social media heb ik u de afgelopen weken meegenomen op een trip down memory lane. Even terugkijken naar al die prachtige projecten. Heel bijzonder en iets om trots op te zijn. Nu zit het jaar er echt bijna op en wil ik u vooral hele fijne feestdagen toewensen.

Het is ook voor mij tijd om even extra aandacht te geven aan mijn gezin, familie en vrienden. Even bijtanken, tijd doorbrengen met de meest belangrijke mensen in mijn leven en inspiratie opdoen zodat we het nieuwe jaar weer vol energie aan de slag kunnen.

Cool Clogs geeft…

Cool Clogs geeft elk jaar aan verschillende lokale initiatieven, die veelal tot stand komen door de inzet van enkel vrijwilligers. Cool Clogs draagt graag haar steentje bij aan bijvoorbeeld Trekkertrek Kaatsheuvel, Oranjevereniging Wilhelmina en de regionale Dierenambulance.

Cool Clogs geeft nog meer…

Elk jaar eindigt voor Cool Clogs met een schenking aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, met in mijn gedachte de familieleden die er deze feestdagen niet meer bij kunnen zijn…

Cool Clogs heeft vakantie!

Cool Clogs is gesloten van 23 december 2019 t/m 3 januari 2020. Maandag 6 januari staan we weer voor u klaar! Tot dan.

Bedankt!

Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen, ik wens u alle goeds toe voor de komende jaren en hoop u volgend jaar ook weer van dienst te mogen zijn. Geniet deze kerst extra van het samenzijn met uw familie en besef hoe bijzonder dit is!

Mirella van Daelen
Cool Clogs – Creatieve Communicatie –

Geef een antwoord