UncategorizedZomervakantie Cool Clogs

Zomervakantie Cool Clogs

Van maandag 8 t/m vrijdag 26 augustus is Cool Clogs wegens zomervakantie gesloten. Tijd voor het opdoen van inspiratie, nieuwe energie en om extra te genieten van mijn gezin.

Misschien kom ik je nog tegen terwijl ik in mijn oude VW kever door het land tour, op het terras geniet van een drankje of op het strand lig te zonnen… We zullen zien. Voor nu wens ik jou ook een hele fijne vakantie toe en natuurlijk spreken we elkaar weer na de zomervakantie.

Zijn er dingen die echt niet kunnen wachten stuur dan een mail (mirella@coolclogs.nl) of laat een bericht achter op de voice-mail (06 – 37 60 53 85). Deze worden zelfs vanuit de hangmat regelmatig gecheckt ;-).

Mirella van Daelen

Cool Clogs – Creatieve Communicatie

Geef een reactie